*Suzuki* <br/> Serious <br/> About Fun

Suzuki
Serious
About Fun

Serious...

Onze reputatie op het gebied van betrouwbaarheid koesteren wij. Als het over auto’s, motoren en marine gaat, zijn wij zeer serieus. Maar dat betekent niet dat wij niet begrijpen waar onze producten garant voor moeten staan: Het beleven van plezier door de gebruiker.

Servicecard-Suzuki-header N.jpg
Compilatie_Suzuki_Serious_about_Fun_drieluik.jpg

....about fun.

Hoe mensen plezier beleven met hun Suzuki is voor iedereen anders. Het maakt ons niet uit of iemand nou plezier beleeft door kilometers off-road te rijden of iemand die dagelijks geniet van een piepklein ritje naar het werk en weer terug. De één vindt het leuk om met windkracht negen uit te varen voor die golven van 6 meter en de ander … die houdt ervan om lekker over de grachten te cruisen. Sommigen durven buitenom, vlak hangend in een snelle bocht, in te halen op het circuit … vele anderen zetten graag het vizier open tijdens een dagje toeren.

Plezier, genieten, hoe je het noemen wil, het wordt door iedereen anders beleefd. Maar dat kan maar op één manier, met 100% vertrouwen.

Suzuki staat garant voor het beleven van plezier voor jou als gebruiker.

Om dat waar te maken staan drie elementen centraal:
Techniek, Karakter en De fun factor.

TECHNIEK

JAPANSE TECHNIEK

Uiteindelijk is en blijft techniek de basis om onbezorgd en met vertrouwen van een auto te kunnen genieten. Daar staat de Japanse technologie van Suzuki voor. Innovatief, functioneel en betrouwbaar.

Suzuki_serious_about_fun_heritage
Suzuki_S-Cross_13_P22-23_0826_on.jpg

VEILIGE TECHNIEK

Het gebruik van bewezen technologie is wat een Suzuki extra veilig maakt. Zo helpen het automatische rem- en het rijstrook waarschuwing-systeem bijvoorbeeld om botsingen te voorkomen. Dat de techniek meekijkt als het erop aankomt geeft een veilig gevoel.

BETROUWBARE TECHNIEK

Op je Suzuki kan je rekenen. Suzuki eindigt steevast in de top van betrouwbaarheidsonderzoeken. Daarom krijg je per 2023 op alle Suzuki producten standaard 6 jaar garantie.

DF140B-BG_YAY_Dual_TwinVee240_Action_garantie
01-Suzuki-Smart-Hybrid-standaard-op-vrijwel-elke-Suzuki-Ignis.jpg

DUURZAME TECHNIEK

Dankzij slimme technieken gaat jouw Suzuki altijd zo zuinig mogelijk om met brandstof en beperkt hij emissie. Maar het meest duurzaam is jouw Suzuki zelf. Die gaat heel lang mee, dat bespaart heel veel grondstof.

SERVICE

Het beste voor jouw Suzuki, is service van Suzuki. Er zit altijd een servicepunt voor jouw Suzuki product in de buurt.

Suzuki Direct service N

KARAKTER

GSX1300RRQM2_action_19.jpg

DESIGN MET KARAKTER

Een Suzuki ziet er altijd eigenzinnig en onderscheidend uit. Ze springen altijd in het oog.

KARAKTER OP ELK TERREIN

Elke Suzuki kent zijn eigen karaktereigenschappen die op verschillende soorten terrein tot zijn recht komen. Van snel accelereren en plakken op asfalt, tot krachtige aandrijving en grip op stenen en zand. Van de woeste zee tot het vlakke water. Van circuit tot bergweggetje.

Suzuki Vitara auto in het bos

DE FUN FACTOR

Suzuki_Serious_about_fun_Ignis.jpg

DE FUN FACTOR

Onze hoge technische en design standaarden zijn voorwaardelijk aan één doel: Het beleven van plezier door de gebruiker.

FUN OM TE BESTUREN

Of het nu gaat om auto’s, motoren of buitenboordmotoren, ze zijn stuk voor stuk leuk in gebruik. Door hun onderscheidende bouw.

Suzuki_Serious_about_fun_motorbesturing.webp
20-Jimny_duin_34LV_scraping.jpg

FUN OP ELK TERREIN

Jouw Suzuki kan veel aan. Door beschikbaarheid van AllGrip 4x4 op vrijwel iedere auto, geavanceerde rijassistentie op bijna alle motoren en slimme innovaties op buitenboordmotoren.

FUN OM MEE TE NEMEN

Bij onze auto’s ervaar je verrassend veel binnenruimte, comfortabel voor passagiers en volop ruimte voor bagage. Motoren met volwaardige aandacht voor de zitpositie van een passagier mét kofferset. En ervaar lichtgewicht buitenboordmotoren die ook fijn zijn voor je rug.

Suzuki_Serious_about_fun_swace_bbm.webp
Uitgelicht Hybrid Functionaliteit

FUN DOOR TECHNIEK

Jouw Suzuki zit vol snufjes voor méér genot tijdens je reis. Met het Suzuki Multimedia systeem, of adaptive cruise control in je auto. Handvatverwarming tijdens het motorrijden of het Suzuki Multi-Function Display om makkelijk te navigeren op het water.

FUN OM TE BEZITTEN

Jouw Suzuki kent waardevastheid met veel uitrusting voor je geld en voordelig in onderhoud. Zo kan genot betaalbaar zijn.

DF350A_YAY_Dual_Master_Action_1.jpg

BELEEF SUZUKI OP ELK TERREIN

Serious about Wildlife

Bij Suzuki hebben we een speciale band met wildlife. Daarom ondersteunen we projecten die impactvol en effectief bijdragen aan het beschermen van wilde dieren en hun leefomgeving. Dat doen we samen met onze klanten. Dus geniet van je Suzuki en draag tegelijkertijd een steentje bij.

Werken bij Suzuki?

Kom werken bij Suzuki! Dan ben je verzekerd van enthousiaste collega’s en uitstekende arbeidsvoorwaarden. En je komt te werken op een prettige, goed bereikbare werkplek in Vianen. Kom jij ons versterken?