Adventure Sport

Het populairste segment van Nederland Adventure Sport

Street

Ultiem rijplezier tot pure supersport-ervaring Street

Supersport

Krachtpatsers die bol staan van de laatste technologieën Supersport

Scooter

Ook jouw ideale stadsscooter vind je bij Suzuki Scooter

Motorcross

Krachtig en wendbaar; gemaakt voor kampioenen Motorcross

NU 6 JAAR SUZUKI-GARANTIE

Betrouwbaarheid staat bij Suzuki hoog in het vaandel. Je kunt altijd op onze solide en veilige techniek rekenen. Steevast eindigt een Suzuki in de top van alle betrouwbaarheidsonderzoeken. Daar zijn we trots op. Daarom krijg je voortaan op jouw motor maar liefst 6 jaar garantie inclusief pechhulp.

ACTIE

Nieuws

Suzuki introduceert de GSX-S1000GX
Persbericht |

Suzuki introduceert de GSX-S1000GX

Maak kennis met de Suzuki GSX-S1000GX, de eerste crossover van Suzuki. Het nieuwe model deelt zijn kernelementen met andere modellen in de GSX-S-line-up en voegt daar een unieke zitpositie en compleet nieuwe en geavanceerde functies aan toe, waaronder elektronisch geregelde vering en demping. De GX biedt verder Superbike-prestaties, topcomfort, diverse rijmodi, cruise control en uitgebreide connectiviteit. De GSX-S1000GX is de Supreme Sport Crossover met aandacht voor de kleinste details. Lees meer.
Suzuki introduceert de GSX-8R
Persbericht |

Suzuki introduceert de GSX-8R

Suzuki onderstreept opnieuw de veelzijdigheid van het nieuwe 800 cc platform, want na de GSX-8S, V-Strom 800 en V-Strom 800DE presenteert Suzuki met de gloednieuwe GSX-8R de vierde motorfiets op dit platform. Met de GSX-8R presenteert Suzuki een nieuwe opwindende kijk op de supersport, met als basis de inmiddels geliefde 776 cc parallel twin. Met het model richt Suzuki zich op klanten van alle leeftijden en ervaringsniveaus. De machine is ook beschikbaar in een variant voor A2-rijbewijshouders. Lees meer.
Suzuki onthult gloednieuwe Suzuki V-Strom 800
Persbericht |

Suzuki onthult gloednieuwe Suzuki V-Strom 800

Suzuki presenteert de nieuwe V-Strom 800, die het Adventure Sport-range van het merk komt versterken. Met zijn energieke prestaties, ongekend comfort en uitgebreide elektronische rijdersondersteuning treedt de nieuweling in de voetsporen van de originele V-Strom 1000 uit 2002, maar met hetzelfde doel: in ongekend comfort lange afstanden afleggen. De V-Strom 800 is technisch nauw verwant aan de eerder geïntroduceerde V-Strom 800DE en wordt nog dit jaar bij de dealers verwacht. De prijs wordt later bekendgemaakt. Lees meer.

Suzuki Pechhulp

Suzuki motoren onderscheiden zich door hun kwaliteit en betrouwbaarheid. Om dit nog eens extra te onderstrepen, profiteer je nu bij aanschaf van een nieuwe Suzuki motorfiets gratis een jaar lang van de Suzuki Pechhulp!

  • Gratis pechhulp in heel Nederland (incl. woonplaats) en Europa t.w.v. € 120,-

  • 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar

  • De Mobiliteitsservice is kentekengebonden. Als iemand anders op jouw motor rijdt, blijft je motor dus gedekt.

Suzuki motor financieren

Of je nou zakelijk of privé een motor van Suzuki rijdt, dat maakt voor ons niet uit. Wij helpen je graag de beste financiële keuze te maken.

  • Kies voor leasen of afbetalen

  • Altijd een vast bedrag per maand

  • Geen verborgen kosten en duidelijke afspraken

Over Suzuki motoren

Suzuki heeft een brede range aan motorfiets-modellen met kenmerkende innovatieve technieken, betrouwbare prestaties en superieure rijeigenschappen. Op alle nieuwe Suzuki motoren wordt nu standaard 6 jaar garantie verleend.

  • Eerlijk en betaalbaar in aanschaf en gebruik

  • 6 jaar garantie

  • Slimme, doordachte en veilige innovaties