Suzuki *Zomercheck*
Actie

Suzuki Zomercheck

Maak je Suzuki klaar voor de zomer. Laat je auto op 17 cruciale punten checken.

Doe de Suzuki Zomercheck!

Met de Zomercheck van Suzuki wordt jouw auto op 17 cruciale punten gecontroleerd. Voor slechts € 19,95 (bruto adviesprijs) ondergaat je Suzuki een uitgebreide controle. Na de Suzuki Zomercheck ga je deze zomer goed voorbereid met je Suzuki op pad. Maak eenvoudig online een afspraak bij jouw Suzuki-dealer. En voor houders van een Suzuki Service Card Extra is deze check helemaal gratis!

Wat doen we allemaal bij de Suzuki Zomercheck?

Bij de Zomercheck wordt je auto nagekeken door gespecialiseerde Suzuki-monteurs. Tijdens de Zomercheck worden met name onderdelen gecontroleerd die belangrijk zijn bij hogere temperaturen of het trekken van een caravan of aanhanger. Bijvoorbeeld de remmen, koelvloeistof, het oliepeil, de werking van je airco, de wielophanging en de conditie van je banden. Veel pechgevallen zijn te voorkomen door onderdelen te vervangen die versleten zijn of bijna defect. Met de Suzuki Service Zomercheck ontvang je een passend advies over de conditie van je auto.

Passend advies

Nadat we alle checks hebben gedaan, geven we advies of iets gerepareerd moet worden. Hierbij maken we de kosten van een reparatie inzichtelijk en pas na akkoord voeren we de werkzaamheden uit. Hierbij geldt; offerte = prijs. Je bent dus nooit meer kwijt dan vooraf afgesproken.

Suzuki Zomercheck

Combineer je Zomercheck gelijk met een Aircocheck!

In de zomer gebruik je de airco van je Suzuki vaker. Voor je gezondheid is het belangrijk om het aircosysteem regelmatig te laten reinigen en het interieurfilter jaarlijks te vervangen. Dat voorkomt nare geurtjes en schadelijke stoffen in het interieur, zoals schimmel. Jouw Suzuki-dealer controleert tijdens de Aircocheck alle basisonderdelen van de airco, inclusief de kwaliteit van de interieurfilter en dat voor maar € 19,50. En voor Service Card Extra houders is de Aircocheck ook helemaal gratis!

Airco 2.jpg

Suzuki Service Card Extra

Als je een volledige onderhoudsbeurt laat doen bij de Suzuki-dealer krijg je de Service Card cadeau, daarmee krijg je 24/7 gratis pechhulp in heel Europa. Wil je profiteren van complete service? Je kunt voor slechts 39 euro per jaar (bruto adviesprijs) een Suzuki Service Card Extra aanschaffen. Dan zijn bijvoorbeeld de Zomercheck, maar ook APK, sterreparaties, de airco- én de Wintercheck helemaal gratis. Dat zijn extra checks en reparaties waarvan het voordeel kan oplopen tot wel 170 euro.

Suzuki Service Card Extra N