*Suzuki* <br/> Serious <br/> About Fun

Suzuki
Serious
About Fun

Serious...

Onze reputatie op het gebied van betrouwbaarheid koesteren wij. Als het over auto’s gaat zijn wij zeer serieus. Maar dat betekent niet dat wij niet begrijpen waar onze producten garant voor moeten staan: Het beleven van plezier door de bestuurder en passagiers.

Servicecard-Suzuki-header N.jpg
SAF auto

....about fun.

Hoe mensen plezier beleven met hun auto is voor iedereen anders. Het maakt ons niet uit of je plezier beleeft door kilometers off-road te rijden of door dagelijks te genieten van een rit naar het werk en weer terug of door met je gezin op de ultieme roadtrip te gaan.

Plezier, genieten, hoe je het noemen wil, het wordt door iedereen anders beleefd. Maar dat kan maar op één manier, met 100% vertrouwen.

Suzuki staat garant voor het beleven van plezier voor jou als gebruiker.

Om dat waar te maken staan drie elementen centraal:
Techniek, Karakter en De fun factor.

TECHNIEK

JAPANSE TECHNIEK

Onze technologie is innovatief, functioneel en betrouwbaar. De basis voor jou om onbezorgd van jouw auto te kunnen genieten. Daar staan wij voor in.

VEILIGE TECHNIEK

Wij gebruiken bewezen technologie om jouw auto extra veilig te maken. Zo helpt het automatische rem- en het rijstrook waarschuwing-systeem je om botsingen te voorkomen. Geavanceerde techniek in dienst voor jouw veilige gevoel.

BETROUWBARE TECHNIEK

Je kunt altijd op onze solide en veilige techniek rekenen. Suzuki is in 2023 met een gemiddelde van 9,0 tweede geworden in het onderzoek meest betrouwbare automerk door de Consumentenbond. Niet voor niets krijg je op jouw auto maar liefst 6 jaar garantie.

DUURZAME TECHNIEK

Dankzij slimme technieken gaat jouw auto altijd zo zuinig mogelijk om met brandstof. We ontwerpen zo licht mogelijk, dat helpt ook. De lage wegenbelasting is meegenomen. Techniek die voldoet aan de strengste Europese emissie-eisen. Samen met een hybride aandrijving, sinds 2021 standaard op elke Suzuki, ben je ook zuinig in je portemonnee. Maar wat misschien wel het meest duurzaam is, is jouw auto zelf. Omdat hij heel lang meegaat, dat bespaart veel grondstof, heel veel.

SERVICE

Het beste voor jouw Suzuki, is service van Suzuki. Met bijna 100 Suzuki dealers in Nederland zit er altijd een expert in de buurt. Onze gekwalificeerde monteurs kennen jouw auto als de beste. Je krijgt vooraf altijd een duidelijk overzicht van de kosten en er wordt standaard gebruik gemaakt van originele Suzuki onderdelen. Bij onderhoud door je Suzuki dealer krijg je garantie op reparaties en onderdelen én een jaar lang gratis pech-hulp.

KARAKTER

DESIGN MET KARAKTER

Een Suzuki ziet er altijd eigenzinnig en onderscheidend uit. Iconisch en sportief design zonder in te boeten op kwaliteit. Van buiten compact, van binnen verrassend ruim. Of je nu het avontuurlijke uiterlijk van de Jimny of de compacte Ignis neemt, ze springen altijd in het oog.

KARAKTER OP ELK TERREIN

Elke Suzuki heeft karaktereigenschappen die op verschillende soorten terrein tot hun recht komen. Van compact en wendbaar in de stad tot robuust en oersterk in onontgonnen gebied. Geniet ervan.

DE FUN FACTOR

DE FUN FACTOR

Onze hoge technische en design standaarden, waaraan een Suzuki moet voldoen, zijn voorwaardelijk aan één doel: Het beleven van plezier door de bestuurder.

FUN OM TE RIJDEN

Of het nu gaat om de Ignis of de Across, alle modellen zijn stuk voor stuk leuk om te besturen. Door hun kenmerkende lage gewicht en directe besturing.

FUN OP ELK TERREIN

Van gladgestreken asfalt tot ruw hellend terrein, jouw Suzuki kan veel aan. Door beschikbaarheid van AllGrip 4x4 op vrijwel iedere model.

FUN OM MEE TE NEMEN

Een Suzuki is veelzijdig. Bij onze auto’s ervaar je verrassend veel binnenruimte, comfortabel voor passagiers en volop ruimte voor bagage. En als dat nog niet genoeg is bieden trekhaken en allesdragers uitkomst. Jouw auto opent de weg naar meer.

FUN DOOR TECHNIEK

Jouw Suzuki zit vol technische snufjes om je reis nóg comfortabeler en nóg leuker te maken. Meezingen met je favoriete muziek dankzij het Suzuki Multimedia systeem, of adaptive cruise control waarmee je nog relaxter rijdt. Voor méér genot.

FUN OM TE BEZITTEN

Een Suzuki is geroemd om zijn waardevastheid. Daarbij krijg je veel uitrusting voor je geld. Jouw auto staat ook bekend als voordeligst in onderhoud. De ANWB zegt niet voor niets: ‘Er mankeert nooit wat aan een Suzuki’. En mocht er iets vervangen worden, onze reserveonderdelen zijn net zo voordelig. Zo kan genot betaalbaar zijn.

SERIOUS ABOUT WILDLIFE

Bij Suzuki hebben we een speciale band met wildlife. Daarom ondersteunen we projecten die impactvol en effectief bijdragen aan het beschermen van wilde dieren en hun leefomgeving. Dat doen we samen met onze klanten. Dus geniet van je Suzuki en draag tegelijkertijd een steentje bij.

CONTACT

Zoek je contact met Suzuki? Misschien kan je het antwoord op je vraag zelf vinden en ben je gelijk geholpen.
Kijk bij onze Veel gestelde vragen.
Staat je vraag en antwoord er niet bij? In de meeste gevallen kan je Suzuki-dealer je het beste helpen.
En anders kan je ook contact opnemen met de Klantenservice van Suzuki Nederland. We helpen je graag!

SUZUKI NIEUWS

Blijf op de hoogte van het laatste Suzuki nieuws en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
Op deze pagina vind je een overzicht van de nieuwsberichten van Suzuki, zoals acties, testverslagen, blogartikelen en persberichten.
Op zoek naar een Suzuki club of andere informatie over Suzuki? Hier vind je handige links.