Maak een *proefrit*

Maak een proefrit

Ervaar zelf hoe een Suzuki rijdt. Boek eenvoudig online een proefrit voor welk model je maar wilt.

PROEFRIT MAKEN IN EEN NIEUWE SUZUKI

Je weet natuurlijk pas echt hoe een nieuwe Suzuki rijdt, als je het zelf hebt geprobeerd. Boek daarom nu meteen een proefrit bij de Suzuki-dealer in het model van jouw keuze.

Naast een proefrit in een nieuwe Suzuki kun je natuurlijk ook een proefrit maken in één van onze occasions.

Boek een proefrit

Ervaar zelf hoe een Suzuki rijdt. Selecteer een dealer en boek een proefrit voor welk model je maar wilt.

Maak eenvoudig online een proefritafspraak

Heb je interesse in een nieuwe of tweedehands auto? Wij adviseren je altijd een afspraak te maken voor een proefrit. Wij kunnen dan het voertuig gereed maken en uitgebreid de tijd voor jou nemen.

Een proefrit kan eventueel in overleg met de dealer aan huis plaatsvinden. Neem contact op met je dealer over de mogelijkheden.

Daarnaast kunnen wij ook op andere manieren veel voor je betekenen. Onze informatievoorziening kan bijvoorbeeld via telefoon, videoverbinding of e-mail plaatsvinden. Ook kunnen wij je van extra beeld- en videomateriaal voorzien, mocht je interesse hebben in een specifiek voertuig. Onze dealers zijn je graag van dienst voor de verkoop van een auto, inclusief inruil.

Veelgestelde vragen

  • Het belangrijkste is dat je alles aan de Suzuki goed kunt uitproberen. Dus dat je de auto bijvoorbeeld niet alleen binnen de bebouwde kom test, maar ook op de snelweg. Van tevoren spreek je met de dealer af hoe laat je weer terug bent. De meeste mensen zijn binnen één uur ongeveer weer terug.

  • Een proefrit is gratis.

  • We adviseren je inderdaad om van tevoren een afspraak voor je proefrit te maken. Het kan anders zijn dat de Suzuki van jouw keuze nog niet gereed is gemaakt om mee weg te rijden. Je kan je proefrit heel eenvoudig online boeken. Wil je telefonisch een afspraak maken? Neem dan contact op met je Suzuki-dealer.

  • Je moet je rijbewijs meenemen. De Suzuki-dealer maakt hiervan een kopie. Verder zal de dealer je vragen een formulier in te vullen zodat eventuele bekeuringen tijdens de proefrit voor jou zijn.

Zoek een dealer in de buurt