Over *ons*

Over ons

Het Nederlandse Suzuki hoofdkantoor valt onder BV NIMAG en is onderdeel van de Louwman Groep.

BV NIMAG, de Nederlandse importeur voor Suzuki

BV NIMAG is in 1935 opgericht en sinds de jaren zeventig het Nederlandse hoofdkantoor voor Suzuki. We importeren en distribueren auto's, motorfietsen, scooters en buitenboordmotoren van het Japanse kwaliteitsmerk Suzuki. BV NIMAG is daarnaast importeur van Nimarine rubberboten en Haswing elektrische buitenboordmotoren. Met zo'n 75 gemotiveerde en goed opgeleide specialisten zijn we verantwoordelijk voor de marketing en verkoop van onze merken. Samen met een lokaal gewortelde en betrokken dealerorganisatie streven we naar het behalen van ambitieuze doelstellingen.

Suzuki auto's

B.V. NIMAG is sinds 1969 importeur van Suzuki-auto's en vormt daarmee de schakel tussen fabrikant Suzuki Motor Corporation en de Nederlandse Suzuki-dealerorganisatie. Onze organisatie staat voor betrouwbaarheid en kwaliteit, zowel in verkoop, service als onderhoud. Daar zijn we trots op. Zeker als de consumentenbond ons ook nog eens uitroept als meest betrouwbare automerk. We zijn dus een mensenbedrijf, staan dichtbij en zijn benaderbaar waarbij kwaliteit altijd voorop staat. Dit is belangrijk voor de ervaring met ons en onze dealers. Zo ontstaat loyaliteit en creëren we ambassadeurs voor het merk Suzuki. Want als er keuzes gemaakt worden voor een auto geven ervaringen of adviezen van medegebruikers de doorslag.

Suzuki motoren en buitenboordmotoren

B.V. NIMAG is sinds 1966 importeur van Suzuki motoren en sinds 1967 van Suzuki buitenboordmotoren. Daarnaast worden ook de crossmotoren en scooters van het merk Suzuki gevoerd. De producten van Suzuki Motorcycle & Marine onderscheiden zich door hun snelle technische innovaties en hoge kwaliteit. De markt voor motoren en buitenboordmotoren heeft een sterk seizoenskarakter. In vier maanden tijd vindt zo’n 60 procent van de jaarverkoop plaats. Snelheid, flexibiliteit en trefzekerheid in handelen zijn daarom van groot belang.

Onderdeel Louwman Group

BV NIMAG maakt deel uit van de Louwman Group, opgericht in 1923 en met inmiddels circa 2.400 medewerkers. De Louwman Group is een van de grootste auto distributeurs in Europa en ook actief in de markt van mobiele hulpmiddelen.

De Louwman Group, opgericht in 1923 bestaat verder uit o.a. Louwman Dealer Group, Louwman Exclusive, Louwman en Parqui, Toyota Louwman Financial Services, Louwman Logistics, Landport, Yokohama Nederland, Welzorg en het Louwman Museum

Het bedrijf is naast Nederland actief in Zweden, België, Luxemburg, Denemarken en Tsjechië.

In 2011 bestond BV NIMAG 75 jaar. Ter gelegenheid daarvan is een video gemaakt met historische beelden. Bekijk de video hiernaast.

Werken bij Suzuki Nederland?

Bekijk dan snel onze vacatures.

Contactgegevens Suzuki Nederland

Suzuki Nederland (B.V. NIMAG)
Postbus 77
4130 EB Vianen

Lange Dreef 12
4131 NH Vianen

BTW NL: 0056.60.129.B01
KvK Utrecht: 23044425