Suzuki
Ignis

Dé Ultra Compacte SUV met eigenzinnig design. En profiteer nu van € 1.500,- zomervoordeel.
Suzuki <br/> *#Ignis*#
Vanaf
€ 21.745,-
Vanaf
€ 289,- P/M

De Suzuki Ignis valt op met zijn karakteristieke design. Deze leukste mini SUV biedt verrassend veel binnenruimte en is zeer compleet en verbazingwekkend efficiënt. De Ignis is super betrouwbaar én door de ANWB uitgeroepen tot meest waardevaste stadsauto.

Vraag de brochure aan

Wil je meer van de Ignis zien? Selecteer een dealer en vraag een brochure aan.

Actie

Boek een proefrit

Ervaar de prettige rijeigenschappen zelf. Selecteer een dealer en boek een proefrit.

Ignis prijslijst inclusief uitrustingen, specificaties en accessoires

NU 6 JAAR SUZUKI-GARANTIE

Betrouwbaarheid staat bij Suzuki hoog in het vaandel. En dat is bewezen want Suzuki is in 2022 zelfs uitgeroepen tot meest betrouwbare automerk door de Consumentenbond. Daar zijn we trots op. Daarom krijg je voortaan niet 3 maar 6 jaar garantie (tot een maximum van 150.000 kilometer) op alle modellen, uitvoeringen en kleuren.

Ignis in top 3 meest waardevaste auto's

Wie op zoek is naar een nieuwe auto is in eerste instantie vooral bezig met de aanschafprijs. Maar het is ook raadzaam om te kijken wat jouw auto na een aantal gebruiksjaren nog opbrengt bij inruil of verkoop, de zogenaamde waardevastheid. Hoe kleiner dit verschil, hoe goedkoper je rijdt. De ANWB heeft de meest waardevaste auto's van de afgelopen 5 jaar uitgezocht en de Ignis is als tweede geëindigd!

Zowel particulier als zakelijk kan je je Ignis leasen, lenen of kopen

Lees onze Blog artikelen

*Private (Flex)Lease

Suzuki Financial Services leasetarief per maand o.b.v. Suzuki Private (Flex)Lease, 72 mnd, 5.000 km/jaar, wegenbelasting in provincie Gelderland en BTW, en excl. brandstof • Tarieven kunnen afwijken bij gekozen uitvoering, wijziging van opties, looptijd, kilometrage en gewicht. • meerkilometerprijs varieert tussen € 0,03 en € 0,19 per km, exacte prijs staat vermeld op de offerte • (Actie)voorwaarden van toepassing • Toetsing en registratie BKR • Onder voorbehoud van acceptatie • Wijzigingen en typefouten voorbehouden • particulier@suzukifs.nl