Suzuki *Connect*

Suzuki Connect

Check en bedien functies van je Suzuki met de Suzuki Connect-app op je smartphone.

Altijd verbonden met jouw Suzuki

Altijd en overal verbonden zijn met jouw Suzuki S-Cross of Swift? Suzuki Connect maakt het mogelijk. Met deze nieuwe slimme connectiviteitsdienst kun je via de Suzuki Connect app op jouw smartphone tal van functies van de auto checken en bedienen, overal waar je maar wilt. Zoals het vergrendelen van de portieren. Handig als je vergeten bent die op slot te doen.

connectapp

Suzuki Connect is het connected voertuigplatform van Suzuki. Deze connectiviteitsdienst is vooralsnog alleen beschikbaar op de nieuwste generatie Suzuki S-Cross en Swift voor alle uitrustingsniveaus. In de toekomst zullen alle nieuwe modellen ook met Suzuki Connect uitgerust worden. Dankzij de nieuwste technologieën biedt deze nieuwe connectiviteitsdienst niet alleen extra comfort, maar ook meer gebruiksgemak en veiligheid.

Suzuki_Connect_Leaf_top
Suzuki_Connect

Notificaties in de Suzuki Connect-app

Suzuki Connect zorgt ervoor dat je altijd en overal verbonden blijft met jouw Suzuki. De connectiviteitsdienst communiceert met de gebruiker in de vorm van notificaties in de Suzuki Connect-app. Zo kun je bijvoorbeeld op afstand de portieren van jouw Suzuki vergrendelen en krijg je een notificatie wanneer de lampen of alarmlichten nog aan staan.

Alle features op een rij:

 • Je auto op afstand op slot doen
 • Notificatie wanneer de lampen of alarmlichten nog aan staan
 • Notificatie wanneer de portieren niet op slot zijn
 • Locatie van je geparkeerde auto terugvinden en delen
 • Rittenhistorie
 • Notificatie wanneer je auto een bepaald gebied binnenrijdt of verlaat
 • Notificatie wanneer je auto op een bepaald tijdstip niet in een bepaald gebied is
 • Notificatie wanneer het alarm afgaat
 • Notificatie wanneer de motor gestart wordt in een bepaalde tijdsperiode

Suzuki Connect-app downloaden

Om optimaal gebruik te kunnen maken van Suzuki Connect, heb je de Suzuki Connect-app nodig. Je Suzuki-dealer moet eerst een account voor jouw auto activeren. Daarna kan je de app aan je auto koppelen. De app neemt je stap voor stap mee door het proces.
Deze applicatie is beschikbaar voor zowel Apple- als Android-smartphones. Download de app hier:

Hulp op afstand van de dealer

Ook handig: dankzij Suzuki Connect heeft jouw Suzuki-dealer online inzicht in de onderhoudshistorie van jouw auto en is hij real-time op de hoogte van eventuele storingen of defecten aan het voertuig. Zo kan de Suzuki-dealer jou sneller op afstand helpen of adviseren wanneer je belt met een vraag of een probleem.

Kosten Suzuki Connect

Suzuki Connect is bij aanschaf van een nieuwe Suzuki de eerste drie jaar gratis. Daarna kost het blijven gebruiken van de dienst € 5,- per maand of € 45,- per jaar. Als Suzuki-rijder ben je niet verplicht Suzuki Connect te installeren of te (blijven) gebruiken. Na het derde jaar is er dan ook geen betalingsverplichting wanneer je besluit af te zien van het (blijven) gebruik(en) van de connectiviteitsdienst.

Inloggen

Klik op login om via de web-omgeving van Suzuki Connect jouw account- en voertuiggegevens in te zien, te wijzigen of te verwijderen.
Voor de uitgebreide handleiding van Suzuki Connect klik hier.

Veelgestelde vragen

 • Suzuki Connect is vooralsnog alleen beschikbaar voor de nieuwste generatie Suzuki S-Cross en Swift (alle uitvoeringen). In de toekomst worden alle nieuwe modellen ook uitgerust met Suzuki Connect.

 • Je kunt de app gratis downloaden in de Apple App Store en de Google Play Store.

 • De Suzuki Connect-app is beschikbaar voor Apple- en Android-smartphones.

 • Je Suzuki-dealer moet eerst een account voor jouw auto activeren. Daarna kan je de app aan je auto koppelen. De app neemt je stap voor stap mee door het proces.

  Kijk hier voor de volledige handleiding van Suzuki Connect.

 • Jouw account voor Suzuki Connect kun je op twee manieren opzeggen:

  1. Via het instellingen-menu kan je naar je accountgegevens gaan, hier vind je een knop om je account te verwijderen.
  2. Via de login-knop hieronder kan je naar de web-omgeving van Suzuki Connect gaan. Je kunt hier inloggen met dezelfde gegevens als voor de app. Ook hier vind je bij je accountgegevens de mogelijkheid om je account te verwijderen.

Heb je nog meer vragen?

De Suzuki-dealer helpt je graag. Neem vrijblijvend contact op met een Suzuki-dealer bij jou in de buurt.