Suzuki Onderdelen

De Suzuki-dealer gebruikt altijd originele Suzuki onderdelen. Alleen met de originele onderdelen kunnen we de betrouwbaarheid van je auto waarborgen.

Originele onderdelen speciaal voor jouw Suzuki

We zijn bij Suzuki streng op onze kwaliteitsnorm. Suzuki staat al jaren bekend als een van de betrouwbaarste automerken op de markt en dat willen we graag zo houden. Daarom vinden we het ook zo belangrijk dat er altijd originele onderdelen gebruikt worden bij een vervanging. 

Originele onderdelen passen precies en hebben de juiste kwaliteit voor jouw Suzuki. Alleen met de originele onderdelen kunnen we de betrouwbaarheid van je auto waarborgen.

Suzuki_Service_Originele_Onderdelen.JPG

Vraag het je dealer

Natuurlijk kun je ook altijd even langsgaan bij de Suzuki-dealer. Hij vertelt je graag waarom originele Suzuki-onderdelen zo belangrijk zijn voor de betrouwbaarheid van jouw Suzuki.

Suzuki_Service_1_jaar_garantie_op_onderdelen.JPG

Meer over Suzuki onderdelen

  • Op originele Suzuki-onderdelen heb je een garantie van 12 maanden. Op uitlaten en accu’s krijg je 24 maanden garantie. Pakkingen, keerringen en O-ringen hebben geen garantie. 

  • Krijg je onderdelen aangeboden die niet door Suzuki geproduceerd zijn? Die kunnen het functioneren van je auto nadelig beïnvloeden of er zelfs schade aan veroorzaken. Ga dus altijd voor originelen. Ook omdat Suzuki niet verantwoordelijk is voor schade en/of defecten die zijn ontstaan door niet-originele Suzuki-onderdelen en -accessoires.