Ignis meest waardevaste stadsauto
Nieuws

Ignis meest waardevaste stadsauto

ANWB test waardevastheid A-segment: van de Suzuki Ignis krijg je na vier jaar nog het meeste terug.

Met trots delen wij dat de Suzuki Ignis door de ANWB is uitgeroepen tot de meest waardevaste stadsauto 2021. Naast de uitstekende rijeigenschappen en het zeer zuinige karakter van deze ultra compacte SUV, is deze ook nog eens veel waard wanneer je hem weer wilt verkopen of inruilen. Ideaal wanneer je toe bent aan een nieuwe Suzuki.

ANWB onderzoek waardevaste stadsauto's

De ANWB heeft onderzoek gedaan naar auto’s die nieuw op de markt zijn verschenen in juli 2017. Vier jaar later en met een kilometerstand van 40.000 km hebben ze gekeken wat deze auto dan nog waard is wanneer je hem verkoopt of inruilt. De Suzuki Ignis kwam als beste auto uit de bus met een waardebehoud van maar liefst 68%!

Voorraadmodellen_Ignis_header_hero.jpg

De Ignis uit 2017

Suzuki ignis blauw auto

De nieuwe Ignis

Ignis ultieme stadsauto

Dankzij zijn ultra compacte afmetingen en de slimme Smart Hybrid-technologie is de zuinige Ignis de ultieme stadsauto. De Ignis heeft een ruime en flexibele bagageruimte, die hem ook perfect geschikt maakt voor een weekendje eropuit. Diverse veiligheidstechnieken, waaronder Dual Camera Brake Support, Lane Departure Warning en Vehicle Sway Warning bieden veiligheid en bescherming rondom.

Ervaar de vele voordelen van de Ignis vooral ook zelf!