Beekse Bergen *winactie*
Actie

Beekse Bergen winactie

Word donateur van de Rhino Club en maak kans op gratis kaarten voor Safaripark Beekse Bergen.

Aandacht voor de bedreigde neushoorn

Bij Suzuki hechten we veel waarde aan het welzijn en voortbestaan van de natuur, vooral als het gaat om het behoud van wilde dieren. Daarom ondersteunen we met de Stichting Suzuki Rhino Club diverse impactvolle projecten die de leefomgeving van de bedreigde zwarte neushoorn in Kenia beschermen. We werken ook samen met Safaripark Beekse Bergen en vragen speciale aandacht voor deze neushoorns. We hebben zelfs twee neushoorns geadopteerd.

Suzuki_Serious_About_Wildlife_Rhino_car_logo
Neushoorn_Rhino_Club

Win kaarten voor een volledig verzorgde dag Beekse Bergen

Wil jij de pracht en uniekheid van deze dieren van dichtbij ervaren? Word dan nu donateur en maak kans op een volledig verzorgde dag in Safaripark Beekse Bergen! Deze dag belooft een onvergetelijke ervaring te worden:

  • Begin de dag met een warm welkom in Restaurant Wanyama.
  • Laat je inspireren tijdens een boeiende presentatie door de dierenverzorging en Suzuki Rhino Club over de neushoorn.
  • Neem een exclusief kijkje in de stallen van de neushoorn onder begeleiding van een ervaren ranger.
  • Geniet van een heerlijke lunch in het park.
  • Verken op je eigen tempo het safaripark en ontdek de adembenemende schoonheid van de natuur.

Maak kans op gratis kaarten voor Beekse Bergen

Mis deze unieke kans niet! Word vóór 31 december 2024 donateur en maak automatisch kans op een van de tien beschikbare prijzen. Per winnaar ontvang je twee toegangskaarten, inclusief een uitrijkaart. De winnaars worden objectief geselecteerd door een onafhankelijke derde partij. Houd er rekening mee dat de datum voor de georganiseerde dag wordt bepaald door Suzuki en niet kan worden gewijzigd.

Wacht niet langer! Sluit je aan bij onze missie en help de neushoorn te beschermen. Word vandaag nog donateur en maak kans op deze onvergetelijke ervaring.

Bekijk de video van het event met de prijswinnaars van afgelopen jaar.

Suzuki Serious about Wildlife

Bij Suzuki nemen we het welzijn en voortbestaan van de natuur serieus. We hebben vooral een speciale band met wildlife. Dat hebben we altijd al gehad en die willen we blijven koesteren. Daarom ondersteunen we projecten, die impactvol en effectief bijdragen aan het beschermen van wilde dieren en hun leefomgeving. Suzuki is thuis op elk terrein, dus ook in het water. En ook daar richten we ons op de bescherming van dieren en hun leefgebied. Bijvoorbeeld met het wereldwijde Clean Ocean Project. Daar staat het verminderen van plastic afval in water aan de kustlijn en andere maritieme gebieden centraal.