Suzuki Swace

Ruime en comfortabele Full Hybrid stationwagon
Suzuki *Swace*
Vanaf
€ 35.295,-
Vanaf
€ 569,- P/M

De Suzuki Swace is een sportieve, zuinige en comfortabele stationwagon met Full Hybrid-systeem. Deze ruime wagon beschikt over een atletisch design met de focus op ultiem rijcomfort. De Swace is compleet uitgerust in premium kwaliteit en is zeer ruim.

Vraag de brochure aan

Wil je meer van de Swace zien? Selecteer een dealer en vraag een brochure aan.

Suzuki_Summersale_Swace

SUZUKI SUMMER SALE

Geniet nog meer van de zomer met de Suzuki Summer Sale actie bij de Suzuki-dealer. Profiteer van stralend veel voordeel dat kan oplopen tot € 3.000 op de Swace, Vitara, S-Cross en Ignis.

Boek een proefrit

Ervaar de prettige rijeigenschappen zelf. Selecteer een dealer en boek een proefrit.

Swace prijslijst inclusief uitrustingen, specificaties en accessoires

NU 6 JAAR SUZUKI-GARANTIE

Betrouwbaarheid staat bij Suzuki hoog in het vaandel. En dat is bewezen want Suzuki is in 2022 zelfs uitgeroepen tot meest betrouwbare automerk door de Consumentenbond. Daar zijn we trots op. Daarom krijg je voortaan niet 3 maar 6 jaar garantie (tot een maximum van 150.000 kilometer) op alle modellen, uitvoeringen en kleuren.

Testverslag

Zowel particulier als zakelijk kan je je Swace leasen, lenen of kopen

Lees onze Blogs

*Private Lease

* Suzuki Financial Services leasetarief per maand o.b.v. Suzuki Private Lease, 72 maanden en 5.000 km per jaar, wegenbelasting in provincie Gelderland, BTW, en excl. brandstof • Tarieven kunnen afwijken bij gekozen uitvoering, wijziging van opties, looptijd, kilometrage en gewicht. • meerkilometerprijs varieert tussen € 0,03 en € 0,19 per km, exacte prijs staat vermeld op de offerte • Toetsing en registratie BKR • Onder voorbehoud van acceptatie • Wijzigingen en typefouten voorbehouden • particulier@suzukifs.nl