Suzuki *summer sale*
Actie

Suzuki summer sale

Stralend veel voordeel tot wel €3.000,- bij de Suzuki-dealer

suzuki summer sale

GENIET NÓG MEER VAN DE ZOMER
MET DE SUZUKI SUMMER SALE!

Ga deze zomer naar je Suzuki-dealer en ontvang stralend veel voordeel dat kan oplopen tot wel €3.000,-* op de Vitara, S-Cross, Swace en Ignis.

*Actie geldig voor koopcontracten afgesloten tot en met 31 augustus 2024 of zolang de voorraad strekt. De korting wordt verrekend bij de Suzuki-dealer. Bekijk de volledige actievoorwaarden.

€3.000 VOORDEEL* OP DE STIJLVOLLE VITARA

Rij jij deze zomer weg in de zuinige allroader vol geavanceerde technieken? De multifunctionele alleskunner is super betrouwbaar én door de ANWB uitgeroepen tot meest waardevaste auto.

En op de Rhino Edition zit zelfs nog meer zomervoordeel. Met gratis metallic lak en accessoires ter waarde van €1.000,-.

€2.000,- VOORDEEL* OP DE VEELZIJDIGE S-CROSS

Tijdens de Suzuki Summer Sales zetten we de stoere S-Cross in het zonnetje. Geniet van lange zomertrips en avontuurlijke activiteiten in de veelzijdige SUV met luxe uitstraling. Zomerpret voor het hele gezin.

€1.500,- VOORDEEL* OP DE EIGENZINNIGE IGNIS

De leukste mini-SUV voor de grootste zomeravonturen. Waar je ook heen gaat, de Ignis biedt verrassend veel binnenruimte is zeer compleet en verbazingwekkend efficiënt. Ook de ANWB heeft de eigenzinnige Ignis niet over het hoofd gezien, en heeft de auto uitgeroepen tot meest waardevaste stadsauto.

€3.000,- VOORDEEL* OP DE RUIME SWACE

De ideale reisgenoot voor zomerse uitstapjes. De atletische Swace is een comfortabele en ruime stationwagon. Met zijn Full Hybrid-systeem is hij zeer zuinig in gebruik. De Swace is uitgerust in premium kwaliteit met focus op ultiem rijcomfort. Ook perfect voor lange roadtrips dus.

INTERESSE IN LEASEN?

Ook bij leasen kan je profiteren van de Suzuki Summer Sale. Vraag de dealer naar de acties op Private Lease en Operational Lease.

Summer Sale logo middel

*Actie geldig voor koopcontracten afgesloten tot en met 31 augustus 2024 of zolang de voorraad strekt.
De korting wordt verrekend bij de Suzuki-dealer. Bekijk de volledige actievoorwaarden.