De unieke Suzuki *Vitara Rhino Edition*
Actie

De unieke Suzuki Vitara Rhino Edition

De Suzuki Vitara Rhino Edition, de stoere en betrouwbare SUV

De neushoorn is voor Suzuki al jaren een bron van inspiratie. Daarom vernoemen we met trots ons krachtig actiemodel naar de krachtige neushoorn. Want net als de neushoorn is de Suzuki Vitara Rhino krachtig, robuust en eigenzinnig. En dankzij de unieke kleursamenstelling, zwarte styling details en Rhino badge rij je in een eigenzinnig actiemodel vol karakter.

Met 6 jaar garantie daagt de multifunctionele alleskunner je uit om elk terrein te overwinnen. En wil je er een aanhanger of caravan achter hangen? Met een trekkracht van tot wel 1500 kg is dat voor de Vitara geen probleem.

De Suzuki Vitara Rhino Edition is in een gelimiteerde oplage verkrijgbaar vanaf €30.845,- of vanaf €455,- private lease p/m*.

Deze Rhino Edition heeft dezelfde specificaties als de reguliere Select- en Style-uitvoeringen.
Met de volgende extra’s:

 • standaard two-tone metaalkleur
  (Sphere Blue & Galactic Gray)
 • Dashboardklok ‘Tough’
 • DRL accentlijn, mat zwart
 • Grillesierlijst, mat zwart
 • Jubileumboek Rhino Memoires
 • Motorkapornament, mat zwart
 • Rhino Badge
 • Sierlijst voorbumper, mat zwart
 • Verticale delen in grille, mat zwart

Het klantvoordeel van bovenstaande extra's is €1.000,-.

Suzuki_Vitara_Rhino_Edition_dashboard

Vitara Style Rhino Edition

Vitara Select Rhino Edition en Vitara Style Rhino Edition

De speciale Suzuki Vitara Rhino Edition is in gelimiteerde oplage te bestellen in de Select- en Style-uitvoeringen. Met keuze uit de handgeschakelde Smart Hybrid alsook de Full Hybrid automaat variant. De 1.5 Dualjet Full Hybrid motor heeft tot 1.200 kg trekkracht en met de 1.4 Boosterjet Smart Hybrid motor loopt dat op tot wel 1.500 kg.

Standaard beschikt de Vitara al over veel luxe, met onder meer geregelde airconditioning, adaptieve cruise control en limiter, LED-verlichting en het Suzuki Safety System, met onder meer Dual Sensor Brake Support, Lane Departure Warning en Traffic Sign Recognition.

De Select Rhino Edition voegt daar nog eens 17 inch lichtmetalen velgen, een 7 inch display met ondersteuning voor Apple CarPlay® & Android Auto™, stoelverwarming, een achteruitrijcamera en het Suzuki Safety System Pro, met als uitbreiding Blind Spot Monitor en Rear Cross Traffic Alert, aan toe. De Style Rhino Edition heeft daarbovenop luxueuze zwarte kunstleder/ suède bekleding, navigatie, parkeersensoren voor en achter en gepolijste 17 inch lichtmetalen velgen.

Suzuki_Serious_About_Wildlife_Rhino_car

Rhino

De neushoorn is al jaren ernstig bedreigd. De mens verdringt de neushoorn uit zijn natuurlijke leefomgeving en de stroperij wordt nog steeds gedreven door de grote vraag naar de kostbare hoorn.

Ooit bestonden er wel 165 soorten neushoorns. Tegenwoordig zijn dat er nog maar 5.

Daarom zetten we ons sinds 2004, met Stichting Suzuki Rhino Club, in voor de bescherming van de ernstig bedreigde neushoorn. Zo steunen we diverse projecten in Kenia om de neushoorn te behoeden van uitsterving. Maar we helpen ook dichterbij huis; onlangs hebben we twee neushoorns geadopteerd in Safaripark Beekse Bergen.

Nu vernoemen we met trots ons eigenzinnig actiemodel als eerbetoon aan de krachtige neushoorn. De Rhino Edition wordt standaard geleverd met het jubileumboek Rhino Memoires ter ere van het 15-jarig bestaan van de Stichting Suzuki Rhino Club. En elke verkochte Vitara Rhino Edition levert een directe financiële bijdrage aan de Stichting Suzuki Rhino Club.
Zo creëren we met de Suzuki Vitara Rhino Edition aandacht een veiligere leefomgeving van de neushoorn en het beëindigen van de stroperij.

*
Gelimiteerde actiemodellen. De Vitara Select Rhino Edition en Vitara Style Rhino Edition zijn leverbaar zolang de voorraad strekt. Consumentenadviesprijs is inclusief kosten rijklaar maken.

Suzuki Financial Services leasetarief per maand o.b.v. Suzuki Private (Flex)Lease, 72 mnd, 5.000 km/jaar, wegenbelasting in provincie Gelderland en BTW, en excl. brandstof • Tarieven kunnen afwijken bij gekozen uitvoering, wijziging van opties, looptijd, kilometrage en gewicht. • meerkilometerprijs varieert tussen € 0,03 en € 0,19 per km, exacte prijs staat vermeld op de offerte • (Actie)voorwaarden van toepassing • Toetsing en registratie BKR • Onder voorbehoud van acceptatie • Wijzigingen en typefouten voorbehouden • particulier@suzukifs.nl