Suzuki
DF350A

Ons topmodel: sportief en innovatief
Suzuki <br/>*DF350A*
Vanaf
€ 35.999,-

Suzuki DF350A

Maak kennis met het vlaggenschip van Suzuki, de DF350A. Een buitenboordmotor met geavanceerde technieken in een strak vormgegeven ontwerp die een nieuw hoofdstuk vormt in Suzuki’s rijke historie met krachtige 4-takt motoren. Een revolutie zogezegd. Het design is topmodelwaardig: sportief, een tikkeltje agressief en bovenal innovatief. Een vormgeving die de hoge status onderstreept. Niet voor niets won de DF350A de prestigieuze Good Design Award 2017. Ook is deze Suzuki-buitenboordmotor vanwege zijn innovatieve systemen zoals het Suzuki Dual Prop System bekroond met de prestigieuze 2017 NMMA Innovation Award.

Technologie en performance van de Suzuki DF350A

De DF350A is de grootste V6 op de markt. Desondanks is de buitenboordmotor licht en efficiënt. De compressieverhouding van 12,0:1 – de hoogste ooit voor een buitenboordmotor in serieproductie – verbetert het rendement van de verbranding. Het speciale Dual Injector System dat koelere lucht vermengt met optimaal vernevelde brandstof zorgt daarbij voor een volledige en gecontroleerde verbranding. Dit alles zorgt voor een ongekend laag brandstofverbruik. Mede door de diverse innovatieve systemen is de DF350A bekroond met de 2017 NMMA Innovation Award.

2021_afbeelding-tbv-geki-logo-DF350A_colour.jpg
2021_DF350A_Action_Herman_den_Blijker_1.jpg

DUBBELE INJECTOREN

De dubbele injectoren bieden de benodigde precisie en verbeteren de verneveling van de brandstof. Dat levert extra vermogen op en een nog lager verbruik, zónder pingelen.

2021_DF350A_Action_Herman_den_Blijker_2.jpg

SUZUKI DUAL LOUVER SYSTEEM

De DF350A is uitgerust met het Suzuki Dual Louver-systeem. Dat zorgt ervoor dat de inlaatlucht koel blijft, voorkomt instroom spatwater in de buitenboordmotor en maakt een direct inlaatsysteem mogelijk voor meer vermogen.

Marine_DF350A_Action_dame_15.jpg

Dual Prop System

Het innovatieve Suzuki Dual Prop System zet het motorvermogen dankzij twee tegengesteld roterende propellers nog efficiënter in voorwaartse stuwkracht om. De smallere transmissie vermindert daarbij de stromingsweerstand onder water.

NU 6 JAAR SUZUKI-GARANTIE

Betrouwbaarheid staat bij Suzuki hoog in het vaandel. Je kunt altijd op onze solide en veilige techniek rekenen. Steevast eindigt een Suzuki in de top van alle betrouwbaarheidsonderzoeken. Daar zijn we trots op. Daarom krijg je voortaan op jouw Suzuki buitenboordmotor maar liefst 6 jaar garantie.