Suzuki
DF175A

Weergaloos en superieur
Suzuki <br/>*DF175A*
Vanaf
€ 20.299,-

Suzuki DF175A

De DF175A is een enorm krachtige 4-cilinder buitenboordmotor. De voorsprong die Suzuki met zijn 4-takt-technologie heeft opgebouwd, wordt met deze buitenboordmotoren in het zwaardere segment nog groter. De DF175A en AP hebben een weergaloze acceleratie, een superieure gasreactie en een topsnelheid die je zal verrassen.

Technologie en performance van de Suzuki DF175A

De DF175A behoort tot de meest lichte en compacte 4-takt buitenboordmotoren. Zij leveren enorme prestaties, maar niet ten koste van het verbruik. Zo heeft de DF175A continue variabele kleptiming, wat zorgt voor een sterk middengebied. Andere geavanceerde eigenschappen van de DF175A zijn het variabele inlaattraject en een 32-bit boordcomputer die de multipoint sequentiële brandstofinjectie aanstuurt. Mede door deze hoogwaardige technieken voldoen Suzuki motoren aan de meest strenge milieu-eisen.

De DF175AP heeft de kracht en souplesse van een V6-motor, met het gewicht en de compacte afmetingen van een viercilinder motor. Door het bekende Lean Burn Control te combineren met het Suzuki Precision Control, is niet alleen het brandstofverbruik laag, maar zijn deze opvallend stille modellen ook uiterst nauwkeurig te bedienen. Het Keyless Start System functioneert gelijkertijd als anti-diefstalsysteem.

DF175ATX_RC_Black_Back_from2021MY.jpg

Lean Burn Control System

Suzuki's Lean Burn Fuel Control Technology voorspelt de brandstofbehoefte op basis van de omstandigheden en levert vervolgens het optimale brandstof / luchtmengsel aan de motor. Dit zorgt voor een lager brandstofverbruik.

Suzuki Precision Control

Dit technologisch geavanceerde systeem zorgt voor een soepele, nauwkeurige controle. Zo kun je onmiddellijk doorschakelen, met name bij lage toerentallen en tijdens het manoeuvreren. Ook helpt het Precision Control systeem om het brandstofverbruik te verminderen.

Suzuki Keyless Start System

Dit systeem is ontworpen met het oog op gemak en zorgt voor een eenvoudige, stressvrije start van de motor. Ook fungeert het als startonderbreker om diefstal te voorkomen.

NU 6 JAAR SUZUKI-GARANTIE

Betrouwbaarheid staat bij Suzuki hoog in het vaandel. Je kunt altijd op onze solide en veilige techniek rekenen. Steevast eindigt een Suzuki in de top van alle betrouwbaarheidsonderzoeken. Daar zijn we trots op. Daarom krijg je voortaan op jouw Suzuki buitenboordmotor maar liefst 6 jaar garantie.

De nieuwe Suzuki buitenboordmotoren zijn voorzien van een wit/grijze striping.
Sommige foto's op deze pagina tonen nog de oude striping met rood accent.