Suzuki
DF250AUNX

Krachtig en stijlvol
Suzuki <br/>*DF250AUNX*
Vanaf
€ 29.499,-

Suzuki DF250AUNX

Krachtig, stijlvol en efficiënt: de nieuwe Suzuki DF250AUNX heeft het allemaal. Deze soepele buitenboordmotor met een 250 pk sterke 4,0-liter V6 is ideaal voor speedboten en ribs met een beperkte diepgang. De motor beschikt ook over unieke designkenmerken, zoals een opvallende matzwarte kleurstelling. Bovendien kun je dankzij het gepatenteerde Suzuki Precision Control rekenen op topprestaties en een uitzonderlijk laag brandstofverbruik.

Unieke uitstraling

De DF250AUNX heeft een unieke uitstraling. Dat is niet alleen te danken aan de unieke matzwarte kleurstelling, maar ook aan de stijlvolle motorcover en het Kanji schriftteken ‘Kuro’ dat refereert aan een diepzwarte schaduw. Met deze buitenboordmotor maak je indruk, ook als het gaat om prestaties. De 4,0-liter V6-motor met een vermogen van 250 pk beschikt standaard over een staartstuk van 25-inch, ideaal voor speedboten en ribs met een beperkte diepgang. Het motorgewicht bedraagt 289 kg.

Suzuki_DF250AUNX_1
Suzuki_DF250AUNX_8205

Sterke 4.0 liter V6-motor

Het hart van de DF250AUNX wordt gevormd door een soepele 4.0 liter V6. De motor is standaard voorzien van een staartstuk van 25 inch, ideaal voor speedboten en ribs met een beperkte diepgang.

Suzuki_DF250AUNX DSC_8192

Geoptimaliseerde transmissiebehuizing

Een geoptimaliseerde transmissiebehuizing met asymmetrisch staartstuk zorgt voor verbeterde trim en stuureigenschappen. Dankzij een vermindering van het gebruikelijke wieleffect ontstaat een verbeterde rechtuit stabiliteit en daarmee optimale koersvastheid.

Suzuki_DF250AUNX_DSC_8154

Suzuki Precision Control

De nieuwe DF250AUNX beschikt over nieuwe controllers en het nieuwe bedieningspaneel, bekend als het Suzuki Precision Control systeem met onder andere Auto-trim functie en Keyless Start System.

Fedor Lammers vertelt in deze Suzuki Waterlife aflevering hoe het is om met de sportieve RIB ZAR 79SL te varen. Daarnaast vertelt Fedor over de Suzuki DF300A, een compacte en enorm krachtige 300pk buitenboordmotor uitgevoerd in het wit. Ook licht Fedor de eigenschappen en het verschil met de andere V6 Ultimate Performance buitenboordmotoren toe: de Suzuki DF250A en Suzuki DF250AUNX.

NU 6 JAAR SUZUKI-GARANTIE

Betrouwbaarheid staat bij Suzuki hoog in het vaandel. Je kunt altijd op onze solide en veilige techniek rekenen. Steevast eindigt een Suzuki in de top van alle betrouwbaarheidsonderzoeken. Daar zijn we trots op. Daarom krijg je voortaan op jouw Suzuki buitenboordmotor maar liefst 6 jaar garantie.

Testverslag

foto copyright: Powder Point Media – Christophe Ponchant