*Suzuki* Waterlife

Suzuki Waterlife

Samen met Sean Wit en Fedor Lammers varen we op de Nederlandse wateren en kom je alles te weten over onze Suzuki buitenboordmotoren in de uitgebreide video's. Bekijk ze hier!

Portable modellen en rubberboten

Fedor Lammers vertelt in deze Suzuki Waterlife aflevering hoe het is om met de snelle rubberboten van Nimarine en Suzumar te varen. Daarnaast vertelt Fedor over de Suzuki Portable serie: de Suzuki DF2.5, DF4A, DF5A, DF6A, DF8A, DF9.9B. Ook licht Fedor de eigenschappen en het verschil met de andere compacte buitenboordmotoren de Suzuki DF15A en Suzuki DF20A toe. Een Suzumar en Nimarine rubberboot in combinatie met een Suzuki Portable buitenboordmotor is perfect voor watersport-plezier voor het hele gezin!

Flagship V6 GEKI

De Bernico F1 is een gepensioneerde raceboot die mee heeft gevaren met de Formula 1 powerboatracing! Simon Torenbeek vertelt op het Braassemermeer in deze Suzuki Waterlife aflevering over de bizar sportieve eigenschappen van deze raceboot. Daarnaast vertelt Simon over de Suzuki DF350A uit de Flagship V6 GEKI-serie, op dit moment de krachtigste buitenboordmotor van Suzuki! Ook licht Simon de eigenschappen en het verschil tussen de DF300A, DF300B, DF350A en DF350AMD toe.

V6 Ultimate Performance: Van de Suzuki DF250A tot en met de DF300A

Fedor Lammers vertelt in deze Suzuki Waterlife aflevering hoe het is om met de sportieve RIB ZAR 79SL te varen. Daarnaast vertelt Fedor over de Suzuki DF300A, een compacte en enorm krachtige 300pk buitenboordmotor uitgevoerd in het wit. Ook licht Fedor de eigenschappen en het verschil met de andere V6 Ultimate Performance buitenboordmotoren toe: de Suzuki DF250A en Suzuki DF250AUNX.

High Performance: van de Suzuki DF70A tot en met de DF140BG

Wessel Mastebroek vertelt in deze Suzuki Waterlife aflevering over de Suzuki DF100BTL, een stille en krachtige 100pk buitenboordmotor geplaatst in de bun van de tender Primeur 715. Daarnaast licht Wessel de eigenschappen en het verschil met de Suzuki DF70A, Suzuki DF90A en Suzuki DF115B en DF140B toe.

Power Midrange: van de Suzuki DF30 tot en met de DF60

Wessel Mastebroek vertelt in deze aflevering over de Suzuki DF60ATL, een compacte en krachtige 60pk buitenboordmotor. Daarnaast licht Wessel de eigenschappen en het verschil met de andere Suzuki's in de Power Midrange toe: de Suzuki DF30A, Suzuki DF40A en Suzuki DF50A. De combinatie van een Corsiva 505 New Age tender en de DF60ATL zorgt gegarandeerd voor een heerlijke dag op het water!

De nieuwste boten en Suzuki buitenboordmotoren voor 2024! Hiswa te Water 2023

Wat kunnen we verwachten van boten en Suzuki buitenboordmotoren voor 2024? Bij HISWA te Water 2023 hebben we het gezien! We gaan je alle nieuwe spectaculaire ontwikkelingen in de watersport laten zien. We gaan langs verschillende toonaangevende merken van Sloepen, Tenders, Tendersloepen en RIBs. Ook laten we zien welke Suzuki buitenboordmotor daar goed bij past!

Zo laat je jouw boot te water met een trailer helling!

Hoe moet je een boot via een trailer helling te water laten? In deze Suzuki Waterlife aflevering legt Sean Wit bij Flevo Nautica uit waar je op moet letten bij het te water laten en varen met je boot! Daarnaast geeft Sean verschillende handige tips bij het varen. Ook worden in deze video belangrijke vaarregels behandeld wanneer je bijvoorbeeld vaarbewijs 1 of vaarbewijs 2 nodig hebt.

Wat zijn de voordelen van ribs en rubberboten?

In deze Suzuki Waterlife aflevering legt Sean Wit bij Flevo Nautica uit wat de unieke kenmerken zijn van ribs en rubberboten! In deze video worden de voordelen van Nimarine en Suzumar ribs en rubberboten behandeld. Ook wordt uitgelegd welke Suzuki buitenboordmotor hierbij past.

Wat zijn de voordelen van de consoleboot?

En waarom kiezen waterskiërs en wakeboarders voor dit type boot? In deze Suzuki Waterlife aflevering legt Sean Wit bij Flevo Nautica uit wat de unieke kenmerken zijn van consoleboten! Deze vaak in polyester uitgevoerde multifunctionele boten zijn koersvast en kunnen ontzettend snel varen. Ook wordt uitgelegd welke Suzuki buitenboordmotor hierbij past.

Wat is het verschil tussen sloepen en tenders?

In deze Suzuki Waterlife boten keuzehulp legt Sean Wit bij Flevo Nautica uit wat het verschil is tussen deze typen boten. Heb je bijvoorbeeld vaarbewijs 1 of vaarbewijs 2 nodig? Welke Suzuki buitenboordmotor past hierbij?

Hoe moet je roofvissen?

In deze aflevering van Suzuki Waterlife vertelt Sean Wit bij Rien de Wolf er alles over. Roofvissen kan op baars, snoekbaar en snoek. In deze video hebben we het vooral over vissen op snoek. Een veelgebruikte methode hiervoor is slepend vissen. Een passende boot om mee te varen is essentieel, je hebt de keuze uit een stuurconsole of tiller. Beide met hun eigen voor en nadelen en passend te maken met een Suzuki buitenboordmotor.

Suzuki Outboard motoren 2023

In deze aflevering vertellen we alles over de nieuwe Suzuki outboard motoren van 2023! De buitenboordmotoren krijgen in verhouding tot 2022 een flinke upgrade. Zo zijn de outboards met 140PK en 175PK uitgevoerd met een Microplastic Filter en Lean Burn. Daarbij vertellen we ook alles over alle andere buitenboordmotoren de 350, 175, 150, 140, 115, 100, 90, 60 en 40 ze komen allemaal voorbij. Met mogelijkheden zoals binnen boord motor, leasen, dubbele motoren, kleur en de juiste samenstelling met de boot!

Suzuki buitenboordmotoren zijn er in alle soorten en maten. Van kleine motoren als b.v. de 4 pk, 6 pk, 9.9 pk, 10 pk of 15 pk tot een middenreeks vanaf 30 pk of high performance tot 350 pk. In 2024 kunnen we van Suzuki Marine ook volledige elektrische buitenboordmotoren verwachten. Coen van den Heuvel van Amsterdam Yachts kiest bewust voor Suzuki buitenboordmotoren en staat dicht bij de duurzame ontwikkelingen van de toekomst. Bekijk de Suzuki Waterlife aflevering bij The Harbour Club Vinkeveen en zie waarom Coen van Amsterdam Yachts kiest voor Suzuki Buitenboordmotoren.

Suzuki Marine organiseert ook in 2023 weer het Suzuki Clean Ocean Project. Dit project wordt in Nederland nu al 10 jaar op rij georganiseerd. Centraal bij Suzuki Clean Ocean staat de aanpak van het verminderen van plastic afval in het water en zo een bijdrage te leveren aan een beter marine milieu. Fedor Lammers verteld alles over het Microplastic filter, Suzuki Lean Burn en elektrische buitenboordmotoren die je kan verwachten van Suzuki. Carlo van Boven en Janbart de Jong zijn aanwezig bij het Clean Ocean project en delen hoe het werkt en wat je kan verwachten van Serious about Wildlife.