Suzuki
DF350AMD

Een revolutie in innovatie
Suzuki <br/>*DF350AMD*
Vanaf
€ 36.499,-

Suzuki DF350AMD

Suzuki Marine breidt zijn uitgebreide line-up buitenboordmotoren nog verder uit met de krachtige nieuwkomer: de DF350AMD. De motor beschikt over een slim ontworpen Integrated Steering System en is verkrijgbaar met een nieuwe ‘Steer-By-Wire’-functie waarmee manoeuvreren en aanmeren eenvoudiger en comfortabeler is dan ooit.

KRACHTIGE V6-MOTOR

De DF350AMD is een krachtige V6-motor met een slagvolume van 4,4 liter. Het motorgewicht is afhankelijk van de gekozen lengte van het staartstuk. Er is keuze uit de X (25 inch) of de XX (30 inch) met een gewicht van respectievelijk 352 en 360 kilogram.

Cayman 38 18
Cayman 38 25

NIEUWE TRANSMISSIEBEHUIZING

Een nieuw ontwikkelde transmissiebehuizing is compacter en daardoor lichter, goed voor een meer dan 2 procent hogere topsnelheid. Het nieuwe transmissieontwerp verreist bovendien minder olie: 2,8 liter, een reductie van 0,4 liter.

INTEGRATED STEERING SYSTEM

Een primeur op de DF350AMD is het unieke Integrated Steering System. Deze innovatieve technologie heeft diverse voordelen, waarvan vereenvoudiging van het ontwerp er één is. Zodoende is het plaatsen van de buitenboordmotor bij het achterste deel van de boot waaraan de krachtbron hangt – beter bekend als de ‘spiegel’ – eenvoudiger dan ooit.

Dankzij het slimme ontwerp is het raken van de spiegelruimte tijdens het kantelen van de buitenboordmotor uitgesloten. Het Integrated Steering System is compatible met zowel een traditioneel besturingssysteem als met het door Suzuki Marine nieuw ontwikkelde ‘Steer-By-Wire’.

Cayman 38 5

STEER BY WIRE

De nieuwe DF350AMD is optioneel verkrijgbaar met Steer-By-Wire (SBW). Dit systeem – bestaande uit Electric Power Steering (EPS) en joystickbediening – biedt optimaal comfort en bedieningsgemak. SBW brengt het signaal elektronisch over naar de buitenboordmotor. Het optimaliseert de stuurwrijving en ‘Lock-to-Lock’ op basis van het motortoerental, wat resulteert in een meer comfortabele bediening. Op de bedieningsmodule van de SBW bevinden zich vier knoppen: Dock, Boost, Active en Option. Met een druk op de Dock-knop wordt aanmeren kinderspel.

Review

NU 6 JAAR SUZUKI-GARANTIE

Betrouwbaarheid staat bij Suzuki hoog in het vaandel. Je kunt altijd op onze solide en veilige techniek rekenen. Steevast eindigt een Suzuki in de top van alle betrouwbaarheidsonderzoeken. Daar zijn we trots op. Daarom krijg je voortaan op jouw Suzuki buitenboordmotor maar liefst 6 jaar garantie.

6jaargarantie-takumi-02.png