Suzuki
DF40A

Zuinig in verbruik en superstil
Suzuki <br/>*DF40A*
Vanaf
€ 7.699,-

Suzuki DF40A

Suzuki buitenboordmotoren vormen al jaren de maatstaf op gebied van innovatie, prestatie en duurzaamheid. Met de introductie van het “Lean Burn Control System” heeft Suzuki een ware “zuinigheidsrevolutie” in de watersport teweeg gebracht. Dit geavanceerde systeem meet onder alle omstandigheden exact de benodigde hoeveelheid brandstof voor een minimaal verbruik met maximale prestaties.

Technologie en performance van de Suzuki DF40A

Voor optimale vangst is goed materiaal essentieel. Daarom komt Suzuki nu met de ATHL-uitvoeringen die uitgerust zijn met een multifunctionele tillerhendel. De extra lange knuppel met handig geplaatste powertrim-schakelaar is eenvoudig en veilig te bedienen. Uitgerust met de Suzuki Trolling Mode kan je het motortoerental extra verlagen, zodat je boot precies op de juiste snelheid vaart.

DF40ATL_RC_Black_Side_from2021MY.jpg

Zelfinstellende distributieketting 

Eenvoudige, effectieve en onderhoudsvrije distributieketting. Deze smeert zichzelf in een oliebad, waardoor jij het niet meer hoeft te doen. Verder is de motor voorzien van een hydraulische spanner zodat hij altijd goed afgesteld blijft.

Lean Burn Control System

Suzuki's Lean Burn Fuel Control Technology voorspelt de brandstofbehoefte op basis van de omstandigheden en levert vervolgens het optimale brandstof / luchtmengsel aan de motor. Dit zorgt voor een lager brandstofverbruik.

Easy Start-systeem

Met het Easy Start-systeem hoef je de sleutel niet vast te houden Je draait de sleutel slechts één keer en het systeem blijft ingeschakeld totdat de motor start. Met dit soepele en eenvoudige ontwerp kan je nog sneller het water op.

Wessel Mastebroek vertelt in deze aflevering over de Suzuki DF60ATL, een compacte en krachtige 60pk buitenboordmotor. Daarnaast licht Wessel de eigenschappen en het verschil met de andere Suzuki's in de Power Midrange toe: de Suzuki DF30A, Suzuki DF40A en Suzuki DF50A.

NU 6 JAAR SUZUKI-GARANTIE

Betrouwbaarheid staat bij Suzuki hoog in het vaandel. Je kunt altijd op onze solide en veilige techniek rekenen. Steevast eindigt een Suzuki in de top van alle betrouwbaarheidsonderzoeken. Daar zijn we trots op. Daarom krijg je voortaan op jouw Suzuki buitenboordmotor maar liefst 6 jaar garantie.

De nieuwe Suzuki buitenboordmotoren zijn voorzien van een wit/grijze striping.
Sommige foto's op deze pagina tonen nog de oude striping met rood accent.