Suzuki
DF8A

Een technisch wonder. Nu tijdelijk inclusief € 200 korting.
Suzuki <br/>*DF8A*

Suzuki DF8A

Door gebruik te maken van de beste materialen en de nieuwste technieken zijn de ingenieurs van Suzuki er in geslaagd om een uitzonderlijk krachtige en compacte buitenboordmotor te ontwikkelen. De DF8A blinkt uit door een zeer laag brandstofverbruik, een minimale geluidsproductie en optimaal gebruiksgemak. De basis wordt gevormd door een 208cc tweecilinder viertakt motorblok met digitale ontsteking.

Technologie en performance van de Suzuki DF8A

Deze lichtgewicht krachtbron is niet alleen zeer compact, maar ook uitermate efficiënt, waardoor je altijd het meeste vaarplezier uit elke druppel brandstof kunt halen.

DF8A_Tiller_Black_Back_from2021MY.jpg

Licht en compact

Dankzij de compacte afmetingen en het stijlvolle ontwerp is deze buitenboordmotor echt draagbaar en eenvoudig te installeren en te bedienen.

Suzuki's anti-corrosie afwerking

Speciaal ontwikkeld om jouw buitenboordmotor te beschermen tegen blootstelling aan zout en zoet water.

Interne brandstoftank

De brandstoftank bovenop en de eenrichtingsklep zorgen voor brandstoftoevoer door middel van zwaartekracht.

Fedor Lammers vertelt in deze Suzuki Waterlife aflevering hoe het is om met de snelle rubberboten van Nimarine en Suzumar te varen. Daarnaast vertelt Fedor over de Suzuki Portable serie: de Suzuki DF2.5, DF4A, DF5A, DF6A, DF8A, DF9.9B. Ook licht Fedor de eigenschappen en het verschil met de andere compacte buitenboordmotoren de Suzuki DF15A en Suzuki DF20A toe. Een Suzumar en Nimarine rubberboot in combinatie met een Suzuki Portable buitenboordmotor is perfect voor watersport-plezier voor het hele gezin!

Actie

NU 6 JAAR SUZUKI-GARANTIE

Betrouwbaarheid staat bij Suzuki hoog in het vaandel. Je kunt altijd op onze solide en veilige techniek rekenen. Steevast eindigt een Suzuki in de top van alle betrouwbaarheidsonderzoeken. Daar zijn we trots op. Daarom krijg je voortaan op jouw Suzuki buitenboordmotor maar liefst 6 jaar garantie.

De nieuwe Suzuki buitenboordmotoren zijn voorzien van een wit/grijze striping.
Sommige foto's op deze pagina tonen nog de oude striping met rood accent.