Suzuki
DF200A

Kracht en souplesse
Suzuki <br/>*DF200A*
Vanaf
€ 22.299,-

Suzuki DF200A

Suzuki’s talent voor het ontwikkelen van motoren die veel vermogen leveren in combinatie met compacte afmetingen is nogmaals bewezen met deze prachtige viercilindermotor. Met een cilinderinhoud van 2.867 cm3 ben je verzekerd van topprestaties; een enorme acceleratie, een superieure gasreactie en een topsnelheid die je zal verrassen. De DF200A behoort bovendien qua gewicht tot de lichtste in zijn klasse.

Technologie en performance van de Suzuki DF200A

De DF200A behoort tot de meest lichte en compacte 4-takt buitenboordmotoren in zijn klasse. Hij levert enorme prestaties, maar niet ten koste van het verbruik. Zo heeft de DF200A continue variabele kleptiming, wat zorgt voor een sterk middengebied. Andere geavanceerde eigenschappen van de DF200A zijn het variabele inlaattraject en een 32-bit boordcomputer die de multipoint sequentiële brandstofinjectie aanstuurt. Mede door deze hoogwaardige technieken voldoen Suzuki motoren aan de meest strenge milieu-eisen.

De DF200AP heeft de kracht en souplesse van een V6-motor, met het gewicht en de compacte afmetingen van een viercilinder motor. Door het bekende Lean Burn Control te combineren met het Suzuki Precision Control, is niet alleen het brandstofverbruik laag, maar is dit opvallend stille model ook uiterst nauwkeurig te bedienen. Het Keyless Start System functioneert gelijkertijd als antidiefstalsysteem.

DF200ATX_RC_Black_Back_from2021MY.jpg

Lean Burn Control System

Suzuki's Lean Burn Fuel Control Technology voorspelt de brandstofbehoefte op basis van de omstandigheden en levert vervolgens het optimale brandstof / luchtmengsel aan de motor. Dit zorgt voor een lager brandstofverbruik.

Multi-stage induction

Multi-stage induction verbetert de prestaties van de motor door de juiste hoeveelheid lucht in de cilinder te laten. Dit zorg voor een hoger vermogen tijdens het varen op hoge snelheid.

Suzuki Selective Rotation

Selective Rotation zorgt voor een robuustere overbrenging in het onderste deel van de aandrijving, waardoor de prop in beide richtingen kan draaien. Met dit systeem is de draairichting aan te passen, zodat de motor als counter rotation model kan worden toegepast.

NU 6 JAAR SUZUKI-GARANTIE

Betrouwbaarheid staat bij Suzuki hoog in het vaandel. Je kunt altijd op onze solide en veilige techniek rekenen. Steevast eindigt een Suzuki in de top van alle betrouwbaarheidsonderzoeken. Daar zijn we trots op. Daarom krijg je voortaan op jouw Suzuki buitenboordmotor maar liefst 6 jaar garantie.

De nieuwe Suzuki buitenboordmotoren zijn voorzien van een wit/grijze striping.
Sommige foto's op deze pagina tonen nog de oude striping met rood accent.