Suzumar
DS 290

Solide en praktisch
Suzumar <br/> *DS 290*

Suzumar DS 290

De Suzumar DS 290 rubberboot met aluminium vloer is ontworpen om plezier en prestaties te combineren. De lichtgewicht aluminium bodemdelen met robuuste verbindingen zorgen voor een lange levensduur. Tevens is hierdoor de stevigheid verbeterd, zodat hij onder alle omstandigheden optimaal presteert.

Technologie en performance van de Suzumar DS 290

De Suzumar DS 290 heeft uitstekende vaareigenschappen en hij is ruim en comfortabel, dus ideaal voor langere trips of voor het varen op hoge snelheid. Zoals alle opblaasbare Suzumar boten is ook dit model voorzien van drie aparte luchtkamers en een opblaasbare kiel voor een veilige vaart. De rubberboot is uitgerust met een houten spiegel en een houten bankje.

Sfeerfoto_suzumar.jpg

Uitrusting van de Suzumar DS 290

Tot de standaarduitrusting van de Suzumar DS 290 behoort een grijplijn rondom de boot, handgrepen, een set peddels, een loosplug, een sleepoog en tank bevestiging. Een voetpomp, een draagtas, een manometer en een reparatiekit worden eveneens meegeleverd.

Suzumar DS 4.jpeg

Fedor Lammers vertelt in deze Suzuki Waterlife aflevering hoe het is om met de snelle rubberboten van Nimarine en Suzumar te varen. Daarnaast vertelt Fedor over de Suzuki Portable serie: de Suzuki DF2.5 tot en met de Suzuki DF20A. Een Suzumar en Nimarine rubberboot in combinatie met een Suzuki Portable buitenboordmotor is perfect voor watersport-plezier voor het hele gezin!

Specificaties

Maximum vermogen pk 10
Staartlengte motor S
Maximaal aantal personen 4
Max. totaalgewicht kg 500
Totale lengte cm 290
Totale breedte cm 155
Tubediameter cm 42.5
Luchtkamers 3 + 1
Opgevouwen maat lxbxh cm 112x58x29 en 102x63x17
Leeggewicht kg 47
Materiaal tube PVC

Garantie:
Op zowel een Suzumar rubberboot (3 jaar) als een Suzuki buitenboordmotor (6 jaar) ontvang je jarenlange garantie voor onbezorgd vaarplezier.

Suzuki en Suzumar

Suzuki is sinds jaar en dag marktleider in buitenboordmotoren. Daarnaast voert Suzuki kwalitatieve rubberboten onder de naam Suzumar. Deze boten presteren optimaal met Suzuki buitenboord motoren. Ook op het gebied van boten biedt Suzuki een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding: een hoge kwaliteitsstandaard voor een zeer toegankelijke prijs.