Suzuki
DF100B

Efficiënt en een laag geluidsniveau
Suzuki <br/>*DF100B*
Vanaf
€ 13.799,-

Suzuki DF100B

Brandstofverbruik en het milieu hebben bij de ontwikkeling van deze Suzuki viertakt buitenboordmotor voorop gestaan. Dankzij het revolutionaire “Lean Burn Control System” kan het motormanagement onder elke omstandigheid exact de minimaal benodigde hoeveelheid brandstof bepalen, waardoor er met een extreem arm mengsel gevaren kan worden. Deze technologie in combinatie met het multi-point injectiesysteem zorgt ervoor dat de DF100B een bijzonder laag verbruik realiseert, verreweg het laagste in zijn klasse! Zoals alle Suzuki buitenboordmotoren met elektronische brandstofinjectie, voldoet de DF100B aan de strengste Europese emissie-eisen.

Technologie en performance van de Suzuki DF100B

Een laag geluidsniveau is natuurlijk van groot belang om op het water maximaal te kunnen genieten. De DF100B is daarom optimaal geïsoleerd voor een zeer laag geluidsniveau. De motor is zelfs zó stil, dat hij met een extra startbeveiliging is uitgerust. Dit voorkomt dat de motor gestart kan worden terwijl deze al draait! Suzuki heeft bovendien een traploos instelbare tiltbeveiliging toegevoegd, waardoor de motor niet verder gekanteld kan worden dan tot een vooraf  ingesteld punt.

Om de lichte en compacte bouw mogelijk te maken is een geheel nieuw 1.500cc viercilinder motorblok met dubbele bovenliggende nokkenassen en vier kleppen per cilinder als basis toegepast. Door het gebruik van een “offset” aandrijfas is het zwaartepunt verder naar voren komen te liggen en is een nog compactere bouw mogelijk gemaakt. Ook het gewicht is verder teruggebracht door de toepassing van een lichtgewicht motorbehuizing en staartstuk. De DF100B weegt hierdoor slechts 157 kg en is daarmee de lichtste buitenboordmotor in zijn categorie.

DF100BTL_RC_Black_Back_from2021MY.jpg

Tilt limit system

Beschermt de boot tegen schade bij het opklappen van de buitenboordmotor en fungeert zowel als opklaplimiet en trimzender. Dankzij het traploze, continue systeem kun je de buitenboordmotor op vrijwel elke boot installeren.

Lean Burn Control System

Suzuki's Lean Burn Fuel Control Technology voorspelt de brandstofbehoefte op basis van de omstandigheden en levert vervolgens het optimale brandstof / luchtmengsel aan de motor. Dit zorgt voor een lager brandstofverbruik.

Suzuki's anti-corrosie afwerking

Speciaal ontwikkeld om jouw buitenboordmotor te beschermen tegen blootstelling aan zout en zoet water.

NU 6 JAAR SUZUKI-GARANTIE

Betrouwbaarheid staat bij Suzuki hoog in het vaandel. Je kunt altijd op onze solide en veilige techniek rekenen. Steevast eindigt een Suzuki in de top van alle betrouwbaarheidsonderzoeken. Daar zijn we trots op. Daarom krijg je voortaan op jouw Suzuki buitenboordmotor maar liefst 6 jaar garantie.

Review