Suzuki
DF6A

Revolutionair in lichtgewicht en gebruiksgemak - ook in wit leverbaar. Nu tijdelijk inclusief € 150 korting.
Suzuki <br/>*DF6A*

SUZUKI DF6A

Voor de kleine boot of opblaasboot heeft Suzuki speciaal ontwikkelde lichtgewicht buitenboordmotoren. Deze draagbare krachtpatser (vanaf slechts 23,5 kg) is eenvoudig in gebruik en heeft een uiterst laag brandstofverbruik. De DF6A heeft een handig kantelsysteem voor extra gebruiksgemak en is voorzien van een eencilinder 4-takt met een cilinderinhoud van 138 cm3, de grootste eencilinder in deze klasse. Geniet in alle stilte van de soepele werking van de DF6A. Hij voldoet aan de strengste milieu-eisen. De DF6A is nu ook in de nieuwe kleur wit leverbaar.

Technologie en performance van de DF6A

De DF6A is met de 1-cilinder 4-takt motor met een cilinderinhoud van 138 cm3 een van de grootste 1-cilinders in deze klasse. Het lichte gewicht gecombineerd met het uitstekende koppel in het lage en middentoerengebied zorgt voor een geweldige acceleratie. De digitale condensatorontsteking zorgt voor een exacte ontstekingstiming en is bovendien voorzien van een toerentalbegrenzer. Door een reductie van de compressie tijdens het starten, wordt de handstart een peulenschil. Het smeringsysteem van de DF6A is uniek vanwege de extra oliedoorgang voor betere smering van de krukaslagers. De betrouwbaarheid hiervan is groot vanwege het extra oliefilter, een primeur in deze klasse. De verbeterde brandstof- en smeersystemen maken het bovendien mogelijk de DF6A zonder enige lekkage op drie manieren neer te leggen. Er zit standaard een aansluiting voor een externe brandstoftank op de DF6A.

DF6AS_Tiller_White_Diagonal_from2021MY.png

Nieuw: ook in wit leverbaar

Suzuki_DF4A5A6A_Portability.jpg

Lichtgewicht en compact

Dankzij de compacte afmetingen en het stijlvolle ontwerp is deze buitenboordmotor echt draagbaar en gemakkelijk te bedienen.

Suzuki_DF4A5A6A_Easy Start_DPP07DF0B03163846.jpg

Gemakkelijk starten na opslag

Een nieuwe brandstoftoevoer met zwaartekrachttoevoer betekent dat je de brandstofleiding niet voor het starten hoeft te vullen, zelfs niet na langdurige opslag.

Suzuki DF4A5A6A_3-way storage.jpg

Op drie manieren neerleggen

Het slimme ontwerp maakt het mogelijk om de DF6A op drie verschillende manieren neer te leggen.

Suzuki_DF4A5A6A_Lightweight_DPP07DF0B03163638.jpg

Handvatten

Nieuwe en verbeterde ergonomisch ontworpen handvatten zorgen voor eenvoudige bediening, transport en gebruik.

Fedor Lammers vertelt in deze Suzuki Waterlife aflevering hoe het is om met de snelle rubberboten van Nimarine en Suzumar te varen. Daarnaast vertelt Fedor over de Suzuki Portable serie: de Suzuki DF2.5, DF4A, DF5A, DF6A, DF8A, DF9.9B. Ook licht Fedor de eigenschappen en het verschil met de andere compacte buitenboordmotoren de Suzuki DF15A en Suzuki DF20A toe. Een Suzumar en Nimarine rubberboot in combinatie met een Suzuki Portable buitenboordmotor is perfect voor watersport-plezier voor het hele gezin!

Actie

NU 6 JAAR SUZUKI-GARANTIE

Betrouwbaarheid staat bij Suzuki hoog in het vaandel. Je kunt altijd op onze solide en veilige techniek rekenen. Steevast eindigt een Suzuki in de top van alle betrouwbaarheidsonderzoeken. Daar zijn we trots op. Daarom krijg je voortaan op jouw Suzuki buitenboordmotor maar liefst 6 jaar garantie.

De nieuwe Suzuki buitenboordmotoren zijn voorzien van een wit/grijze striping.
Sommige foto's op deze pagina tonen nog de oude striping met rood accent.