Suzuki
DF250A

Meer laadvermogen bij lagere snelheden
Suzuki <br/>*DF250A*
Vanaf
€ 26.999,-

Suzuki DF250A

Met de komst van de DF250A buitenboordmotoren introduceerde Suzuki als eerste fabrikant ter wereld het revolutionaire “Selective Rotation” systeem, waarmee eenvoudig de draairichting van de propeller kan worden ingesteld. De legendarische Suzuki DF250A biedt met zijn indrukwekkende 4.0 liter V6 krachtbron onnavolgbare prestaties en een perfecte controle. Samen met toonaangevende systemen zoals “Lean Burn” en “O2 Feedback Control” is de DF250A niet alleen compact en licht van gewicht, maar ook de meest krachtige, stille en zuinige in zijn soort!

Technologie en performance van de DF250A

De onderdelen van de overbrenging zijn dusdanig geoptimaliseerd, dat de specificaties voor zowel reguliere als tegengestelde draairichting gelijk zijn. Hierdoor ontstaat een nog betere stroomlijn, vermindering van de weerstand in het water en neemt de duurzaamheid toe. De DF250A is verder aan weerszijden voorzien van dubbele waterinlaten voor een stabiele koeling op hoge snelheid en in ondiep water. De digitale en analoge tellers tonen alle belangrijke informatie, zoals de temperatuur van de motor en het benzineverbruik.

DF250APX_RC_Black_Back_from2021MY.jpg
DF300AP 250AP 4.jpeg

Selective Rotation

Selectieve rotatie biedt een robuustere versnelling in de onderste eenheid waardoor de propeller in beide richtingen kan draaien en dus meer snelheid produceert.

DF300AP 250AP 5.jpeg

Lean Burn Control System

Suzuki's Lean Burn Fuel Control Technology voorspelt de brandstofbehoeften volgens de omstandigheden en levert vervolgens het optimale brandstof/luchtmengsel aan de motor, wat resulteert in een efficiënter brandstofverbruik.

DF300AP 250AP 3.jpeg

MEER LAADVERMOGEN BIJ LAGERE SNELHEDEN

Meer vermogen van dynamo bij stationair en lage toerentallen. Ideaal voor moderne boten die veel laadvermogen verlangen vanwege extra externe elektronische apparatuur.

NU 6 JAAR SUZUKI-GARANTIE

Betrouwbaarheid staat bij Suzuki hoog in het vaandel. Je kunt altijd op onze solide en veilige techniek rekenen. Steevast eindigt een Suzuki in de top van alle betrouwbaarheidsonderzoeken. Daar zijn we trots op. Daarom krijg je voortaan op jouw Suzuki buitenboordmotor maar liefst 6 jaar garantie.