Suzuki
DF60A

Zuinig in verbruik en superstil
Suzuki <br/>*DF60A*
Vanaf
€ 9.499,-

Suzuki DF60A

Suzuki buitenboordmotoren vormen al jaren de maatstaf op gebied van innovatie, prestatie en duurzaamheid. Met de introductie van het “Lean Burn Control System” heeft Suzuki een ware “zuinigheidsrevolutie” in de watersport teweeg gebracht. Dit geavanceerde systeem meet onder alle omstandigheden exact de benodigde hoeveelheid brandstof voor een minimaal verbruik met maximale prestaties.

Technologie en performance van de Suzuki DF60

Voor optimale vangst is goed materiaal essentieel. Daarom komt Suzuki nu met de ATHL-uitvoeringen die uitgerust zijn met een multifunctionele tillerhendel. De extra lange knuppel met handig geplaatste powertrim-schakelaar is eenvoudig en veilig te bedienen. Uitgerust met de Suzuki Trolling Mode kan je het motortoerental extra verlagen, zodat je je boot precies op de juiste snelheid kunt laten varen.

De DF60AV is tevens voorzien van een speciaal ontwikkeld staarstuk, dat ook terug te vinden is op de Suzuki DF140A. Met een aangepaste overbrengingsverhouding en propeller, zorgt dit voor 42% meer voorwaartse stuwkracht en meer 136% achterwaartse stuwkracht t.o.v. de reguliere DF60A. Hierdoor wordt manoeuvreren op lage snelheid nog gemakkelijker en veiliger.

DF60ATL_RC_Black_Back_from2021MY.jpg

Lean Burn Control System

Suzuki's Lean Burn Fuel Control Technology voorspelt de brandstofbehoefte op basis van de omstandigheden en levert vervolgens het optimale brandstof / luchtmengsel aan de motor. Dit zorgt voor een lager brandstofverbruik.

Tilt limit system

Beschermt de boot tegen schade bij het opklappen van de buitenboordmotor en fungeert zowel als opklaplimiet en trimzender. Dankzij het traploze, continue systeem kun je de buitenboordmotor op vrijwel elke boot installeren.

Zelfinstellende distributieketting

Eenvoudige, effectieve en onderhoudsvrije distributieketting. Deze smeert zichzelf in een oliebad, waardoor jij het niet meer hoeft te doen. Verder is de motor voorzien van een hydraulische spanner zodat hij altijd goed afgesteld blijft.

Wessel Mastebroek vertelt in deze aflevering over de Suzuki DF60ATL, een compacte en krachtige 60pk buitenboordmotor. Daarnaast licht Wessel de eigenschappen en het verschil met de andere Suzuki's in de Power Midrange toe: de Suzuki DF30A, Suzuki DF40A en Suzuki DF50A.

NU 6 JAAR SUZUKI-GARANTIE

Betrouwbaarheid staat bij Suzuki hoog in het vaandel. Je kunt altijd op onze solide en veilige techniek rekenen. Steevast eindigt een Suzuki in de top van alle betrouwbaarheidsonderzoeken. Daar zijn we trots op. Daarom krijg je voortaan op jouw Suzuki buitenboordmotor maar liefst 6 jaar garantie.

6jaargarantie-takumi-02.png

Review

De nieuwe Suzuki buitenboordmotoren zijn voorzien van een wit/grijze striping.
Sommige foto's op deze pagina tonen nog de oude striping met rood accent.