Nimarine
MX 390 Black Rhino

Lichtgewicht en stabiel
Nimarine <br/>*MX 390 Black Rhino*

Nimarine MX 390 Black Rhino

Nimarine rubberboten zijn te combineren met elke buitenboordmotor naar keuze. Deze kwaliteitsrubberboten zijn zeer scherp geprijsd. Met de uitgebreide keuzemogelijkheden is er altijd een die precies op jouw wensen aansluit. De MX 390 Black Rhino is de grootste van de MX ALU serie van het Nimarine rubberboten assortiment en is uitgevoerd in een gelimiteerde zwarte kleurstelling.

Uitrusting MX 390 Black Rhino

Een lichtgewicht aluminium vloer zorgt voor een hoge stevigheid en lange levensduur. De vloer is voorzien van een bevestigingspunt voor een externe benzinetank. Tot de standaarduitrusting behoren een grijplijn rondom de boot, handgrepen, een set peddels, een loosplug, een sleepoog en tankbevestiging. Een voetpomp, een draagtas, een manometer en een reparatiekit worden eveneens meegeleverd.

Fedor Lammers vertelt in deze Suzuki Waterlife aflevering hoe het is om met de snelle rubberboten van Nimarine en Suzumar te varen. Daarnaast vertelt Fedor over de Suzuki Portable serie: de Suzuki DF2.5 tot en met de Suzuki DF20A. Een Suzumar en Nimarine rubberboot in combinatie met een Suzuki Portable buitenboordmotor is perfect voor watersport-plezier voor het hele gezin!

Specificaties

Maximum vermogen pk 25
Staartlengte motor S
Maximaal aantal personen 5.5
Max. totaalgewicht kg 780
Totale lengte cm 379
Totale breedte cm 173
Tubediameter cm 45
Luchtkamers 3 + 1
Opgevouwen maat lxbxh cm 122x58x33 en 111x74x17
Leeggewicht kg 69
Materiaal tube PVC

Garantie:
Op een Nimarine rubberboot ontvang je maar liefst 2 jaar garantie voor onbezorgd vaarplezier.

De getoonde afbeeldingen worden slechts ter illustratie gebruikt en kunnen afwijken van de aangeduide vaartuigen. Op deze pagina is de MX 290 Black Rhino afgebeeld.