*Suzuki* <br/> Serious <br/> About Fun

Suzuki
Serious
About Fun

Serious...

Onze reputatie op het gebied van betrouwbaarheid koesteren wij. Als het over onze buitenboordmotoren en boten gaat, zijn wij zeer serieus. Maar dat betekent niet dat wij niet begrijpen waar onze producten garant voor moeten staan: Het beleven van plezier door de gebruiker.

2021_DF300AP_Action_7.jpg
SAF marine

....about fun.

Hoe mensen plezier beleven met hun buitenboordmotor is voor iedereen anders. De één vindt het leuk om met windkracht negen uit te varen voor die golven van 6 meter en de ander … die houdt ervan om lekker over de grachten te cruisen.

Plezier, genieten, hoe je het noemen wil, het wordt door iedereen anders beleefd. Maar dat kan maar op één manier, met 100% vertrouwen.

Suzuki staat garant voor het beleven van plezier voor jou als gebruiker.

Om dat waar te maken staan drie elementen centraal:
Techniek, Karakter en De fun factor.

TECHNIEK

JAPANSE TECHNIEK

Onze technologie is innovatief, functioneel en betrouwbaar. De basis voor jou om onbezorgd van jouw boot en buitenboordmotor te kunnen genieten. Daar staan wij voor in.

VEILIGE TECHNIEK

Wij gebruiken bewezen technologie om jouw boot en buitenboordmotor extra veilig te maken. Zo zorgt het keyless startsysteem voor een stressvrije start, je hebt immers al genoeg om voor op te letten. Geavanceerde techniek in dienst voor jouw veilige gevoel.

BETROUWBARE TECHNIEK

Je kunt altijd op onze solide en veilige techniek rekenen. Steevast eindigt een Suzuki in de top van alle betrouwbaarheidsonderzoeken. Niet voor niets krijg je nu op jouw buitenboordmotor maar liefst 6 jaar garantie.

Suzuki_Clean_Up_Ocean_Project

DUURZAME TECHNIEK

Dankzij slimme technieken gaat jouw buitenboordmotor altijd zo zuinig mogelijk om met brandstof. Suzuki zet zich ook wereldwijd in voor schoner water en schonere kustlijnen door het Suzuki Clean Ocean Project. Dit project bestaat twaalf jaar en jaarlijks vinden verschillende projecten plaats, zoals de Suzuki Marine Schoonmaakdagen, om het water schoner te maken.

SERVICE

Het beste voor jouw Suzuki, is service van Suzuki. Er zit altijd een Suzuki expert bij jou in de buurt. Onze gekwalificeerde monteurs kennen jouw buitenboordmotor als de beste. Je krijgt vooraf altijd een duidelijk overzicht van de kosten en er wordt standaard gebruik gemaakt van originele Suzuki onderdelen. Bij onderhoud door je Suzuki-dealer krijg je garantie op reparaties en onderdelen.

KARAKTER

DESIGN MET KARAKTER

Onze producten zien er altijd eigenzinnig en onderscheidend uit. Iconisch en sportief design zonder in te boeten op kwaliteit. Of je nu de ergonomische vormgeving van de portable DF6 of de statige DF350 V6 Geki neemt. Een snelle Nimarine RIB of een behendige Suzumar DS 290. Ze springen altijd in het oog.

KARAKTER OP ELK TERREIN

Elke Suzuki heeft een eigen karakter, voor ieder z’n terrein. Van slootje tot baai en van spiegelend binnenwater tot bulderende zee. Geniet ervan.

DE FUN FACTOR

DE FUN FACTOR

Onze hoge technische en design standaarden, waaraan een Suzuki moet voldoen, zijn voorwaardelijk aan één doel: Het beleven van plezier door de gebruiker.

FUN OM TE VAREN

Of het nu gaat om de DF2.5 of de DF350A, ze zijn stuk voor stuk leuk om te gebruiken. Door hun kenmerkende revolutionaire lichtgewicht bouw, innovatieve technieken, een zeer hoge betrouwbaarheid, sterke prestaties en een laag verbruik.

FUN OP ELK WATER

Van spiegelend binnenwater tot bulderende zee. Jouw Suzuki kan veel aan. Door slimme innovaties op boten en buitenboordmotoren.

FUN OM MEE TE NEMEN

Een Suzuki is veelzijdig. Bij onze buitenboordmotoren ervaar je dat de lichtgewicht bouw voor betere performance ook fijn is voor je rug. Jouw buitenboordmotor opent de weg naar meer.

FUN DOOR TECHNIEK

Jouw Suzuki zit vol technische snufjes om je reis nóg comfortabeler en nóg leuker te maken. Het optionele Suzuki Precision Control voor Drive-by-wire-bediening bijvoorbeeld wordt elk jaar geüpdatet met nieuwe ontwerpen en functies voor een verbeterde gebruikerservaring en meer vaarplezier.

FUN OM TE BEZITTEN

Suzuki is niet voor niets al 15 jaar het best verkochte marine merk. Door hun kenmerkende revolutionaire lichtgewicht bouw, innovatieve technieken, zeer hoge betrouwbaarheid, sterke prestaties en een laag verbruik zijn de Suzuki buitenboordmotoren een genot om te bezitten.

Suzuki_Marine_Simon

SERIOUS ABOUT WILDLIFE

Bij Suzuki hebben we een speciale band met wildlife. Daarom ondersteunen we projecten die impactvol en effectief bijdragen aan het beschermen van wilde dieren en hun leefomgeving. Dat doen we samen met onze klanten. Dus geniet van je Suzuki en draag tegelijkertijd een steentje bij.

CONTACT

Zoek je contact met Suzuki? Misschien kan je het antwoord op je vraag zelf vinden en ben je gelijk geholpen.
Kijk bij onze Veel gestelde vragen
Staat je vraag en antwoord er niet bij? In de meeste gevallen kan je Suzuki-dealer je het beste helpen.
En anders kan je ook contact opnemen met de Klantenservice van Suzuki Nederland. We helpen je graag!

SUZUKI NIEUWS

Blijf op de hoogte van het laatste Suzuki nieuws en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
Op deze pagina vind je een overzicht van de nieuwsberichten van Suzuki, zoals acties en persberichten.