Suzuki
DF15A

Slim varen met elektronische brandstofinjectie. Nu tijdelijk inclusief € 350 korting op de modellen met tillerhendel.
Suzuki <br/>*DF15A*

Suzuki DF15A

Van alle componenten is het gewicht zo laag mogelijk en het formaat zo compact mogelijk gehouden, zonder dat dit ten koste gaat van de prestaties. Hierdoor zijn de modellen uit het Portable segment de meest compacte en lichtgewicht buitenboordmotoren in hun soort.

Technologie en performance van de Suzuki DF15A

Met de DF15A behaalt Suzuki wederom een wereldprimeur in deze klasse. Deze Suzuki-buitenboordmotoren zijn namelijk uitgerust met elektronische brandstofinjectie, waardoor de DF15A geen accu meer nodig heeft! Verder past Suzuki ook het bekroonde Suzuki Lean Burn Control toe. Hiermee weten deze motoren onder alle omstandigheden perfecte prestaties neer te zetten met een minimaal brandstofverbruik. Dus ongekende technologie, compact én efficiënt.

DF15AS_Tiller_Black_Back_from2021MY.jpg

Elektronische brandstofinjectie zonder accu

Deze handbediende injectiemodellen hebben geen accu nodig voor een snelle start, een soepele werking en snel accelereren. De motoren starten sneller, lopen soepeler en hebben een schonere verbranding en betere brandstofefficiency.

Lichtgewicht en compact

Dankzij de compacte afmetingen en het stijlvolle ontwerp is deze buitenboordmotor echt draagbaar en gemakkelijk te bedienen.

Lean Burn Control System

Suzuki's Lean Burn Fuel Control Technology voorspelt de brandstofbehoefte op basis van de omstandigheden en levert vervolgens het optimale brandstof / luchtmengsel aan de motor. Dit zorgt voor een lager brandstofverbruik.

Fedor Lammers vertelt in deze Suzuki Waterlife aflevering hoe het is om met de snelle rubberboten van Nimarine en Suzumar te varen. Daarnaast vertelt Fedor over de Suzuki Portable serie: de Suzuki DF2.5, DF4A, DF5A, DF6A, DF8A, DF9.9B. Ook licht Fedor de eigenschappen en het verschil met de andere compacte buitenboordmotoren de Suzuki DF15A en Suzuki DF20A toe. Een Suzumar en Nimarine rubberboot in combinatie met een Suzuki Portable buitenboordmotor is perfect voor watersport-plezier voor het hele gezin!

Actie

NU 6 JAAR SUZUKI-GARANTIE

Betrouwbaarheid staat bij Suzuki hoog in het vaandel. Je kunt altijd op onze solide en veilige techniek rekenen. Steevast eindigt een Suzuki in de top van alle betrouwbaarheidsonderzoeken. Daar zijn we trots op. Daarom krijg je voortaan op jouw Suzuki buitenboordmotor maar liefst 6 jaar garantie.

6jaargarantie-takumi-02.png
De nieuwe Suzuki buitenboordmotoren zijn voorzien van een wit/grijze striping.
Sommige foto's op deze pagina tonen nog de oude striping met rood accent.