Persbericht

Suzuki geeft 6 jaar garantie op nieuwe buitenboordmotoren

Suzuki geeft 6 jaar garantie op nieuwe buitenboordmotoren

Met ingang van 2023 verdubbelt Suzuki Nederland de garantietermijn van alle nieuw verkochte buitenboordmotoren. In plaats van 3 jaar garantie geldt voortaan 6 jaar garantie voor nieuwe buitenboordmotoren.

  • Garantie op nieuwe buitenboordmotoren van 3 naar 6 jaar
  • Geldig voor álle modellen
  • Tot een maximum van 1.000 vaaruren

Zes jaar/ 1.000 vaaruren

Suzuki behoort jaarlijks tot één van de betrouwbaarste fabrikanten ter wereld. Betrouwbaarheid is dan ook een belangrijke kernwaarde van Suzuki. Om die betrouwbaarheid extra te benadrukken, biedt Suzuki Nederland vanaf 2023 op elke nieuwe Suzuki buitenboordmotor, die door Suzuki Nederland is geleverd via een officiële Suzuki-dealer, nu 6 jaar/ 1.000 vaaruren garantie.

DF140B-BG_YAY_Dual_TwinVee240_Action_garantie

Aanvullende garantie

De nieuwe garantietermijn geldt alleen in Nederland en bestaat uit 3 jaar fabrieksgarantie en een aanvullende garantie van 3 jaar, die door Suzuki Nederland wordt verzorgd. Carlo van Boven, Sales & After Sales manager Suzuki Marine: “Wij zijn enorm trots dat we vanaf 2023 al onze Suzuki producten met standaard 6 jaar garantie kunnen aanbieden aan onze klanten. In Nederland is Suzuki Marine al jaren enorm populair met nu al 14 jaar marktleiderschap. Met de uitbreiding naar standaard 6 jaar garantie denken we ook hierin toonaangevend te kunnen blijven”.

Alle Suzuki producten zes jaar garantie

Van de efficiënte DF2.5 buitenboordmotor tot de allernieuwste V-Strom 800DE motorfiets en van de krachtige DF350 buitenboordmotor tot de Plug-in hybride Suzuki Across. Zes jaar Suzuki-garantie geldt vanaf 2023 voor álle nieuwe buitenboordmotoren, motorfietsen en auto’s die via de officiële Nederlandse Suzuki organisatie geleverd zijn. Hiermee is Suzuki uniek in de markt.

Meer informatie

Alle informatie, waaronder de voorwaarden, van de nieuwe 6 jaar Suzuki-garantie is te vinden op https://www.suzuki.nl/marine/over-suzuki-marine/service-garantie/.

Download persbericht en beeldmateriaal