Suzuki Marine introduceert *DF250AUNX*
Persbericht

Suzuki Marine introduceert DF250AUNX

Suzuki Marine introduceert DF250AUNX

Suzuki Marine lanceert de nieuwe 250pk sterke DF250AUNX tijdens de Hiswa te Water in Lelystad. Dit stijlvol vormgegeven model beleeft hier zijn Europese primeur. De DF250AUNX is leverbaar met Suzuki Precision Control met onder andere Auto-trim functie en Keyless Start System en beschikt over een geoptimaliseerde transmissiebehuizing voor een betere koersvastheid.

  • Europese primeur tijdens de Hiswa te Water in Lelystad
  • Nieuwe designkenmerken en stijlvolle matzwarte kleurstelling
  • Standaard 6 jaar garantie, prijzen starten bij 29.499 euro

Sterke 4.0 liter V6-motor

De DF250AUNX is direct herkenbaar aan zijn unieke matzwarte kleurstelling, motor cover en het Kanji schriftteken ‘Kuro’ wat refereert aan een diepzwarte schaduw. Hiermee richt Suzuki zich op een doelgroep die op zoek is naar snelheid en design. Het hart van de DF250AUNX wordt gevormd door een soepele 4.0 liter V6. De motor is standaard voorzien van een staartstuk van 25 inch, ideaal voor speedboten en ribs met een beperkte diepgang. Het motorgewicht bedraagt 289 kilogram.

DF250AUNX driekwartaanzicht
DF250AUNX zijaanzicht

Geoptimaliseerde transmissiebehuizing

Een geoptimaliseerde transmissiebehuizing met asymmetrisch staartstuk zorgt voor verbeterde trim en stuureigenschappen. Dankzij een vermindering van het gebruikelijke wieleffect ontstaat een verbeterde rechtuit stabiliteit en daarmee optimale koersvastheid.

DF250AUNX achteraanzicht

Suzuki Precision Control

De nieuwe DF250AUNX beschikt – net als andere Suzuki outboards vanaf 115 pk vermogen –over nieuwe controllers en het nieuwe bedieningspaneel, bekend als het Suzuki Precision Control systeem.

Onthulling tijdens Hiswa te Water

De Europese primeur van de DF250AUNX vindt plaats tijdens de Hiswa te Water in Lelystad. Suzuki Marine hanteert een consumentenprijs van de nieuwe DF250AUNX van 29.499 euro. De DF250AUNX wordt standaard geleverd met 6 jaar garantie en is tijdens de Hiswa te Water te bezichtigen op de Suzuki stand C10/ E24.

Suzuki_DF250AUNX_action_lr

Download persbericht en beeldmateriaal