Suzuki Marine lanceert *webshop*
Persbericht

Suzuki Marine lanceert webshop

Producten nu online te bestellen

Suzuki Marine lanceert webshop voor buitenboordmotoren, rubberboten en accessoires

Suzuki Marine verbetert de klantervaring met de introductie van een nieuwe webshop. Vanaf nu kunnen klanten rechtstreeks via de website buitenboordmotoren, rubberboten en bijbehorende accessoires bestellen.

Uitgebreid assortiment

De webwinkel biedt klanten de mogelijkheid snel en eenvoudig hun keuze te maken uit een breed assortiment maritieme producten. Het aanbod dat online te bestellen is, bestaat uit buitenboordmotoren met tiller handles tot en met 20 pk, AIR en ALU rubberboten en diverse accessoires en onderdelen die al dan niet complementair zijn aan de motor of boot.

Het is zelfs mogelijk om zowel de boot als de buitenboordmotor separaat in één bestelling te plaatsen of als unit. Dankzij een transparant bestel- en leveringsproces weten klanten precies wat ze kunnen verwachten.

2021_Suzumar_ALU_DF6.jpg
Suzuki_Marine_deal_DF5

Leveringen

Alle buitenboordmotoren worden geleverd via de officiële Suzuki Marine-dealer. De producten zijn volledig vaarklaar, waardoor klanten direct kunnen genieten van hun tijd op het water. Accessoires kunnen worden thuisbezorgd of worden opgehaald bij de Suzuki Marine-dealer, afhankelijk van de voorkeur van de klant.

6 jaar garantie

Suzuki hecht grote waarde aan zijn opgebouwde reputatie op het gebied van betrouwbaarheid. De maritieme producten zijn ontworpen om onbezorgd vaarplezier te garanderen. Daarom levert Suzuki maar liefst 6 jaar garantie op buitenboordmotoren. Mocht er onverhoopt toch sprake zijn van materiaal- en/of constructiefouten, worden deze kosteloos gerepareerd of vervangen met originele onderdelen.

Voor het gemak van online winkelen met Suzuki Marine kunnen klanten deze webshop bezoeken: https://www.suzuki.nl/marine/

Download persbericht en beeldmateriaal