Suzuki *Multi Function Displays*
Nieuws

Suzuki Multi Function Displays

Alle informatie in één oogopslag. Van motorgegevens tot het lokale weer en zelfs of er vissen in het water zitten. Het Suzuki Multi Function Display is nu beschikbaar bij Suzuki Marine-dealers.

Suzuki Multi Function Display

Geavanceerde buitenboordmotoren vragen om een geavanceerd display. Met het Suzuki Multi Function Display zijn alle gegevens van de buitenboordmotor duidelijk in te zien. Tegelijkertijd is het display te gebruiken voor veel meer optionele toepassingen, waaronder bijvoorbeeld een kaartplotter of radar.

Twee formaten

Het Suzuki Multi Function Display is leverbaar in twee verschillende formaten; 7 inch (SMD7) en in 9 inch (SMD9).

Suzuki_Marine_Multi_function_display_9inch.jpg

9 inch Multi Function Display (SMD9)

Toebehoren

Meerdere buitenboordmotoren aansluiten op één display is mogelijk, zodat afzonderlijke meters overbodig worden. In totaal kunnen er twee mechanisch aangestuurde buitenboordmotoren of vier drive-by-wire motoren aan een display worden gekoppeld.

Er bestaat een groot aantal toebehoren voor de displays, waarmee de mogelijkheden verder worden vergroot. Zo bestaan er modules waarmee je het niveau van je brandstof of vuilwater tank kunt meten, het weer bekeken kan worden en zijn er diverse radarmodules leverbaar. Voor vissers is de fishfinder een handige extra optie.

Kaarten

Elk display is voorzien van een GPS en beschikt over een basiskaart, maar dit is voor de SMD7 en SMD9 uit te breiden met kaarten van C-Map. Anders dan andere displays op de markt kan de Suzuki Multi Function Display zowel enkel de motorgegevens, enkel informatie over de omgeving als een combinatie van beide weergeven.

Voor de actuele prijzen en het bestellen van de Multi Function Displays kan je terecht bij de Suzuki-dealer.