Suzuki *Financial Services*

Suzuki Financial Services

BP geld lenen kost geld.jpg

Investering spreiden

De aankoop van je boot en Suzuki buitenboordmotor spreiden kan interessant zijn. Door de investering te spreiden hoef je je vermogen niet ineens aan te spreken. Dat geeft rust in je uitgave en je behoudt je buffer voor onvoorziene noodzakelijke kosten.

Suzuki Financial Services bied je de mogelijkheid om een deel van je boot en Suzuki motor combinatie te verdelen over 36 maanden. Dit geeft je een overzichtelijk uitgave plan doordat je exact weet wat je betaalt en wanneer. Het maandelijkse bedrag is een vast bedrag en bestaat uit aflossing en een rente. Deze rente staat de gehele looptijd vast. Zo heb je geen verrassingen. Wil je meer weten over het financieren van een boot en Suzuki buitenboordmotor? Neem dan contact op met Suzuki Financial Services voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Contact

Heb je specifieke vragen, neem dan gerust contact met ons op via:

financial-services-suzuki-500jpg.jpg

Suzuki Financial Services*

Suzuki Financial Services is de financiële dienstverlener voor Suzuki. Wij bieden Suzuki Marine klanten de mogelijkheid om de aankoop gespreid te betalen. Kopers van een Suzuki boot bieden we naast consumentenfinancieringen ook lease en verzekering.

*Suzuki Financial Services is een handelsnaam van Toyota Louwman Financial Services.
Toyota Louwman Financial Services verleent ruim 60 jaar financiële diensten.
Suzuki Marina Financial Services.jpeg