Suzuki
DF300B

Strak design, krachtige prestaties en innovatieve technieken
Suzuki <br/>*DF300B*
Vanaf
€ 31.999,-

Suzuki DF300B

Maak kennis met de nieuwe DF300B. Een buitenboordmotor met geavanceerde technieken in een strak vormgegeven ontwerp die een nieuw hoofdstuk vormt in Suzuki’s rijke historie met krachtige 4-takt motoren. Een revolutie zogezegd. Het design is topmodelwaardig: sportief, een tikkeltje agressief en bovenal innovatief. Een vormgeving die zijn hoge status onderstreept. Ook deze Suzuki-buitenboordmotor is uitgerust met het Suzuki Dual Prop System.

Technologie en performance van de Suzuki DF300B

De nieuwe DF300B deelt de techniek van het absolute topmodel van Suzuki, de DF350A. Hij is ontworpen om te werken op alle soorten benzine: zelfs met benzine van octaangetal 91 levert de motor al 300 pk! Bovendien is hij uitgerust met Lean Burn, waardoor hij een ongekend laag verbruik heeft voor de prestaties die hij levert.

2021_afbeelding-tbv-geki-logo-DF350A_colour.jpg
Suzuki-DF300B-Actie.jpg

DUBBELE INJECTOREN

De dubbele injectoren bieden de benodigde precisie en verbeteren de verneveling van de brandstof. Dat levert extra vermogen op en een nog lager verbruik, zónder pingelen.

DF300B-actie.jpg

SUZUKI DUAL LOUVER SYSTEEM

De DF300B is uitgerust met het Suzuki Dual Louver-systeem. Dat zorgt ervoor dat de inlaatlucht koel blijft, voorkomt instroom spatwater in de buitenboordmotor en maakt een direct inlaatsysteem mogelijk voor meer vermogen.

2021_DF350A_Action_26.jpg

DUAL PROP SYSTEM

Het innovatieve Suzuki Dual Prop System zet het motorvermogen dankzij twee tegengesteld roterende propellers nog efficiënter in voorwaartse stuwkracht om. De smallere transmissie vermindert daarbij de stromingsweerstand onder water.

NU 6 JAAR SUZUKI-GARANTIE

Betrouwbaarheid staat bij Suzuki hoog in het vaandel. Je kunt altijd op onze solide en veilige techniek rekenen. Steevast eindigt een Suzuki in de top van alle betrouwbaarheidsonderzoeken. Daar zijn we trots op. Daarom krijg je voortaan op jouw Suzuki buitenboordmotor maar liefst 6 jaar garantie.