Nimarine
MX 450

Ongekend stevig en duurzaam
Nimarine <br/>*MX 450*
Vanaf
€ 8.799,-

Nimarine MX 450

De Nimarine MX 450 RIB (Rigid Inflatable Boat) is door zijn lage gewicht makkelijk trailerbaar en uitgerust met een robuuste polyester romp voor een stabiele en comfortabele vaart onder alle omstandigheden. Tevens is dit model voorzien van drie ruime waterdichte opbergcompartimenten en een zelflozende kuip. De stijlvolle stuurconsole met comfortabele ruit biedt bovendien ruimte voor een legio aan accessoires.

Technologie en uitrusting van de Suzuki Nimarine MX 450

De Nimarine MX 450 RIB kan naar keuze uitgevoerd worden met diverse buitenboordmotoren t/m 50 pk en wordt standaard afgeleverd inclusief stuurconsole, een uitgebreide kussenset en maar liefst 2 jaar fabrieksgarantie. Vanaf MX 410 is de RIB in hypalon uitgevoerd: duurzamer en kwalitatief hoogwaardiger dan PVC. Tot de standaarduitrusting van de MX 450 behoren handgrepen, een set peddels, een loosplug, een sleepoog en tankbevestiging. Daarnaast worden er ook een voetpomp, manometer en een reparatiekit meegeleverd.

Nimarine_sfeerfoto.jpg

Specificaties

Maximum vermogen pk 50
Staartlengte motor L
Maximaal aantal personen 5
Max. totaalgewicht kg 920
Totale lengte cm 448
Totale breedte cm 197
Tubediameter cm 48
Luchtkamers 4
Opgevouwen maat lxbxh cm n.v.t.
Leeggewicht kg 183
Materiaal tube Hypalon

Garantie:
Op een Nimarine rubberboot ontvang je maar liefst 2 jaar garantie voor onbezorgd vaarplezier.

De getoonde afbeeldingen worden slechts ter illustratie gebruikt en kunnen afwijken van de aangeduide vaartuigen. Op deze pagina zijn MX 410, MX 450 en MX 500 modellen afgebeeld.