Suzumar
DS 390

Solide en praktisch
Suzumar <br/> *DS 390*

Suzumar DS 390

De Suzumar DS 390 met aluminium vloer is ontworpen om plezier en prestaties te combineren. De lichtgewicht aluminium bodemdelen met robuuste verbindingen zorgen voor een lange levensduur. Tevens is hierdoor de stevigheid verbeterd, zodat hij onder alle omstandigheden optimaal presteert. De DS 390 is de grootste rubberboot uit het Suzumar segment. Op deze grote rubberboot kan je varen met het hele gezin.

Technologie en performance van de Suzumar DS 390

De Suzumar DS 390 is een echte sportboot die uitstekende vaareigenschappen heeft. Hij is ruim en comfortabel, dus ideaal voor langere trips of voor het varen op hoge snelheid. Zoals alle opblaasbare Suzumar boten is ook dit model voorzien van drie aparte luchtkamers en een opblaasbare kiel voor een veilige vaart. De rubberboot is uitgerust met een houten spiegel en een houten bankje.

2021_Suzumar_ALU_DF6.jpg

Uitrusting van de Suzumar DS 390

Tot de standaarduitrusting van de Suzumar DS 390 behoort een grijplijn rondom de boot, handgrepen, een set peddels, een loosplug, een sleepoog en tank bevestiging. Een voetpomp, een draagtas, een manometer en een reparatiekit worden eveneens meegeleverd.

Suzumar-diagonal.jpg

Portable modellen en rubberboten

Fedor Lammers vertelt in deze Suzuki Waterlife aflevering hoe het is om met de snelle rubberboten van Nimarine en Suzumar te varen. Daarnaast vertelt Fedor over de Suzuki Portable serie: de Suzuki DF2.5, DF4A, DF5A, DF6A, DF8A, DF9.9B. Ook licht Fedor de eigenschappen en het verschil met de andere compacte buitenboordmotoren de Suzuki DF15A en Suzuki DF20A toe. Een Suzumar en Nimarine rubberboot in combinatie met een Suzuki Portable buitenboordmotor is perfect voor watersport-plezier voor het hele gezin!

Specificaties

Maximum vermogen pk 25
Staartlengte motor S
Maximaal aantal personen 5.5
Max. totaalgewicht kg 780
Totale lengte cm 379
Totale breedte cm 173
Tubediameter cm 45
Luchtkamers 3 + 1
Opgevouwen maat lxbxh cm 122x58x33 en 117x79x20
Leeggewicht kg 69
Materiaal tube PVC

Garantie:
Op zowel een Suzumar rubberboot (3 jaar) als een Suzuki buitenboordmotor (6 jaar) ontvang je jarenlange garantie voor onbezorgd vaarplezier.

Suzuki en Suzumar

Suzuki is sinds jaar en dag marktleider in buitenboordmotoren. Daarnaast voert Suzuki kwalitatieve rubberboten onder de naam Suzumar. Deze boten presteren optimaal met Suzuki buitenboord motoren. Ook op het gebied van boten biedt Suzuki een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding: een hoge kwaliteitsstandaard voor een zeer toegankelijke prijs.